Nataša Bekvalac promenila plan, želi da se porodi u Beogradu

01/11/2017 | 09:00

 Nataša Bekvalac Lazukić odustala je od porođaja u Beču. Naime, Bekvalčeva je u dogovoru sa suprugom Lukom Lazukićem rešila da bi najbolje bilo da se porodi u Beogradu u državnoj bolnici jer ne želi da stvara dodatne komplikacije stalnim putovanjem na kontrole u glavni grad Austrije, saznaje Alo.

– Luka je odmah podržao ovu Natašinu odluku i nije pravio problem. Njih dvoje se veoma lepo slažu i dogovaraju o svemu, tako da je nakon Natine odluke da njihovu ćerkicu rodi u Beogradu bio saglasan sa tim – otkriva izvor za Alo i dodaje:

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана

– Nataša se odlično oseća, nema mučninu i lepo podnosi trudnoću. Nije od onih trudnica koje po ceo dan leže kod kuće i izvoljevaju, već je veoma aktivna. Svakodnevno šeta sa Lukom, posećuju prijatelje i skoro svakog jutra odvozi ćerku Hanu u školu. Ipak, odluku da se porodi u Beogradu, a ne u Beču, donela je nakon dugog razmišljanja. Kako bi povremeno morala da odlazi na kontrole u Austriju, što bi podrazumevalo da putuje avionom ili eventualno da ide automobilom, ona nije želela da sebi stvara dodatne komplikacije. Nataša ima veliko poverenje u naše lekare iz “Narodnog fronta”, gde je rodila ćerkicu Hanu. Kako je devojčica na porođaju imala skoro četiri kilograma, Natu su lekari porodili carskim rezom. Ovog puta želi prirodan porođaj, ukoliko beba ne bude preterano velika. Poznato je da je Nataša veliki borac, pa je svom suprugu Luki otkrila da bi volela da ovog puta na svet devojčicu donese prirodnim putem. Iako mnogi njeni prijatelji i članovi porodice smatraju da je to ludost, s obzirom na to da danas ima toliko drugih opcija za porođaj, Nata je odlučna da to bude prirodan porođaj – otkriva izvor.

Trudna Nataša Bekvalac, konačno, pred publikom i medijima u Beogradu (foto)

Natašinu odluku da se porodi u Srbiji podržali su i članovi njene porodice.

– Njeni roditelji, kao i sestre, mnogo su se obradovali ovoj informaciji. Svi žele da odmah vide bebu kada se rodi i da budu tu za Natašu. Natašine sestre uveliko razmišljaju o imenu koje bi dale sestričini, a Nataša im je dala punu slobodu da razmišljaju o imenima. Naravno, njena ćerkica Hana se najviše raduje dolasku bebe jer je oduvek želela da joj majka rodi brata ili sestru – otkriva izvor dnevnog lista Alo.

Zašto je ćerka Nataše Bekvalac bila ljuta na mamu pogledajte OVDE

story.rsAloAntonio Ahel/Ata Images, instagram, Miloš Nadaždin