Nataša Bekvalac otkrila zbog čega je DRASTIČNO SMRŠALA!

20/08/2018 | 17:04

Jedna od naših najpopularnijih pevačica Nataša Bekvalac, posle skandala sa još uvek zakonitim suprugom Lukom Lazukićem retko se pojavljuje u medijima.

Ipak, ona je napravila izuzetak pa je pred kamerama emisije “Ekskluzivno” ispričala kako se trenutno oseća, ali i kakvi su joj planovi za budućnost.

– Nisam se smejala samo u intervjuu, generalno se smejem – rekla je pevačica vidno raspoloženija nego ranije.

Ona je navela da je sada mršavija jer se jedi, ali i priznala da joj u oporavku mnogo pomaže porodica zbog koje se i vratila u Novi Sad.

Ja sam trideset godina živela u Novom Sadu. Mislim da je prirodno u periodima kada ti trebaju tvoji oko tebe, i kad ti treba porodična atmosfera, prirodno je vratiti se svojim korenima, tamo gde se najprijatnije osećaš i gde je najtoplije, a meni je to svakako Novi Sad. Kuća mi je tamo, tamo su mi roditelji i čini mi se da je Novi Sad pitomiji i bolji za odrastanje moje dece. Temelj svake osobe je porodica. Mi sigurno nismo savršena porodica, ali smo porodica koja se jako voli i koja ne da jedna na druge, a to se najviše pokazuje u kriznim situacijama koje uglavnom pravim ja – navela je Nataša.

Bekvalčeva vredno radi na pripremi svojih novih pesama, a ekipi emisije “Ekskluzivno” otkrila je da će numera koju uskoro izdaje iznenaditi sve njene fanove.

– Izašla sam iz zone komfora i ušla sam u zonu rizika, pa šta mi Bog da – istakla je pevačica

Story.rsPink.rsMiloš Nadaždin, Mirko Tabašević

Još iz rubrike