Nataša Bekvalac otkrila kada će se udati četvrti put!

28/11/2019 | 15:45

Pevačica Nataša Bekvalac bez dlake na jeziku prokomentarisala je svoju novu titulu gej ikone i svima stavila do znanja kako gleda na svet, život i ljubav.

– Uvek ću se boriti za slobodu življenja, govora i osećanja. Uvek ću se zalagati za to da ljubav bude jezik kojim govorimo i da razumevanje bude glavni osećaj koji trebamo da imamo za sve ljude. Svako ima pravo da voli koga želi, a tuđi krevet, tanjir i tuđe dvorište nikada nisu bile sfere mog interesovanja. Na ljude gledam kao na ljudska bića i nikada nisam razumela zašto ova tema izaziva toliko negativnih emocija, a često i agresiju. To sam osetila onog dana kada sam na svom Instagramu objavila fotografije u društvu pripadnika LGBT populacije. Teško mogu da opišem rečima mržnju koja je zbog tih fotografija stigla do mene – kazala je šokirana Nataša za “Alo”, pa je na pitanje da li može da obeća da se neće udati četvrti put sve dok se LGBT bračne zajednice ne legalizuju u Srbiji, rekla.

– Mogu, to sa sigurnošću tvrdim – istakla je Nataša.

Lepa pevačica se osvrnula i na temu slobodnih žena koje nemaju partnere.

– Danas je sve više slobodnih, samostalnih, osvešćenih i hrabrih žena. Predivno je imati muškarca koji može da vas prati ili koga ste odabrale da pratite, ali one žene koje nemaju partnera ne treba da misle da njihov život zbog tog nema smisla. Za mene je to poražavajuće i takav stav me vraća vekovima unazad – kazala je novosadska Barbika.

Podsetimo, muzičarka je u septembru,pre dve godine treći put izgovorila sudbonosno “da” na Mikonosu u Grčkoj, da bi februaru naredne godine ona i Luka Lazukić dobili ćerkicu Katju. Ipak, bračna sreća nije potrajala, te je, nakon porodičnog nasilja u aprilu te godine, Nataša pokrenula brakorazvodnu parnicu, koja je nedavno i zakonski zaključena.

Trpela pakao

– Svaka žena, pre nego što stupi u brak, pored ljubavi, treba dobro da upozna svog partnera. Ja sam bila samo zanesena i jako zaljubljena. Odmah posle venčanja je počeo moj pakao, a teret koji nosim kao javna ličnost mi nije dopuštao da o tome govorim. Trpela sam sve jer sam imala rizičnu trudnoću. Posvetila sam se tome da rodim zdravu devojčicu. A probleme, koji su bili veliki, sam gurala pod tepih. Nažalost, to je kulminiralo 40 dana nakon što se Katja rodila – rekla je pevačica i dodala:

– Loš mi je loš osećaj u stomaku kad se setim svega. Strašno psihičko i emotivno izrabljivanje! Kao i svaka žrtva nasilja, izgubila sam samopouzdanje i bila odsečena od porodice, prijatelja… Ostala sam sama! Nikada nisam govorila ružno o nekome sa kim sam živela. On je bio moj izbor i beskrajno sam zahvalna na Katji. Bog ti uzme, ali ti mnogo više da”, dodala je Bekvalčeva i objasnila šta se desilo kobne noći kada je zadobila povrede.

Ponižena, osramoćena i emotivno iscrpljena

Nataša je istakla da je bivši supruh nije samo udario, već ju je pretukao. “To je bio kraj, bila sam ponižena. Ali za mene je od udaraca bio gori sudski proces, jer sam se u sudnici osećala kao da je situacija obrnuta. Pitali su me: “Da li mislite da je u redu što ste naglo probudili muža?”. Pokušavali su da me naprave krivom, a ja sam počela da mislim da možda i jesam. Srećom, prepoznala sam zamku i dobila snagu da se borim za sebe i svoju decu. Najeminentniji stučnjaci su veštačili moje povrede i dokazali da nije moguće da sam sama sebi to uradila. U tim trenucima sam osetila da sam dotakla emotivno dno i bila kao žena potpuno osramoćena.”

Kazna za Luku

Povodom činjenice da je njen bivši suprug dobio tri godine uslovne kazne, pevačica je istakla da “nije ni zadovoljna, ni srećna, niti likuje” nego da joj je samo bitno da je bitka za njenu decu završena. Kada je reč o alimentaciji od 13.000 dinara, koju je Luka dužan da plaća za Katju, Nataša je kratko istakla:
“Ne treba mi ništa, to sam rekla i na sudu. Najvažnije mi je da deca imaju dobar odnos sa očevima. Hana ga ima, a nadam se da će i Katja.”

story.rsAntonio Ahel/ATA Images

Još iz rubrike