Nataša Bekvalac: Nikad više neću da bežim!

27/11/2019 | 14:45

Budući da lepa novosadska Barbika Nataša Bekvalac sprema veliki solistički koncert u Areni, već nekoliko puta za medije istakla je da će se potruditi da sve ispadne savršeno.

Pripreme su već krenule, ali i pojedine šale na ovaj račun i to od strane njenih kolega.

Naime, preko nekolilo dana Nataša je istakla da su joj saradnici nedavno dali da potpiše ugovor u kom piše da ne sme da se zaljubi do 14. februara kako bi sve proteklo kako treba, a koliko se trudi da sve prođe dobro te i koliko je u dubini ovog projekta, svedoči i činjenica da je pre nekoliko dana izjavila da je zbog rasejanosti obukla dve razločite čizme.

– Desila mi se strašna stvar. Imala sam kombinaciju neku, pa sam pitala drugaricu koja mi čizma bolje stoji. Ja sam tek posle dva sastanka shvatila da nosim dve potpuno različite čizme. Jedne su bile iznad kolena, druge ispod, totalno drugačije. Mislim da bi žene trebalo da žive bez ogledala. Gledajte se očima drugih ljudi, jer je to najrealnija slika – izjavila je Nataša.

Nakon ovoga, za list “Alo” na pitanje da li posle koncerta planira da pobegne iz Beograda, lepa novosadska Barbika dala je kategoričan odgovor:

– Nikada više neću da bežim!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

story.rsAntonio Ahel/ATA Images

Još iz rubrike