Nataša Bekvalac: Deca leče sve rane, mesta za ljubav još uvek ima

27/06/2018 | 13:25

Nakon svega što je preživela, pevačica Nataša Bekvalac je sa osmehom posetila decu bez roditelja i ceo dan provela sa njima. Kako je naglasila, deca leče sve rane, a mesta za ljubav još ima.

Kada su mališani ugledali Natašu Bekvalac na vratima, nisu skidali osmeh sa lica, a ona se fotografisala sa njima i davala autograme. Prvi put nakon što je preživela pravi pakao, Nataša je
pričala za medije i otkrila da su joj emocije sada pomešane.

– Roditelj sam dve ćerke, znam šta roditeljstvo znači i šta sve iziskuje. Svaka majka zna o čemu pričam i to nije nešto tek tako. Dete je najozbiljnija i najlepša stvar na svetu – rekla je Nataša Bekvalac i dodala:

– Pomešane su mi jako emocije. Ne mogu da kažem da sam srećna, a ne mogu da kažem ni da sam tužna. Kao da sam u viru nekih emocija. Pokušavam koliko je to moguće da sakrijem.

Ono što se moglo odmah primetiti jeste da je Nataša uspela da sakupi pozitivnu energiju i krene dalje jača nego ikad. Kada smo je upitali da li je
izgubila veru u ljubav, Nataša je kratko rekla:

– Ja sam je tek sada dobila.

Kako kaže, svako lice mališana iz Dečjeg sela je zapamtila, a ovu posetu će dugo pamtiti.

– Poslednje što bih želela je da se ovakav vid posete poveže sa nečim što nema veze sa emocijom. Ja sam danas mnogo emotivna i došla sam prosto zato što sam osećala da treba. Onoliko koliko je bilo u mojoj moći ja sam donela. Ja nisam svemoćna osoba, ali svako može da da onoliko koliko je u njegovoj moći. Kada bi svako donosio onliko koliko može, deca bi bila mnogo srećnija i manje bi im falilo. Nisam milioner, ali imam šta da pružim – rekla je optimistično Nataša.

Nakon teškog perioda Nata je ostala vedra, a smatra da se sve stvari u životu dešavaju sa razlogom.

– Verovatno sve što se dešava je najbolje za mene – poručila je Nataša i opisala kakva je osoba:

– Ja sam generalno jako ranjiva, emotivna osoba.

Nataša je dodala da svaki dan uči ne samo o roditeljstvu već i o životu.

– I kada misliš da si jako pametan i da si popio svu pamet sveta, da si mnogo zreo da znaš sve o odnosima, o svemu, onda ti bog lupi takvu šamarčinu da ti pokaže da si niko, da ne znaš ništa i da kreneš iz početka. Ja sam sada u zabavištu.

Na pitanje da li se posle drugog deteta promenila kao osoba, Nataša kaže:

– Potpuno je drugačije kada rodiš dete sa 24. i sa 37 godina. Kada sam bila klinka strahovala sam za mnoge stvari, sada je uživanje. I ne želim da propustim nijedan sekund sa decom. Znam samo da se vreme nikada neće vratiti.

Nataša priznaje da nije od onih koji se vraćaju na prošla vremena.

– Ne volim da preterano gledam unazad. Nije to fraza, nego znam da ništa ne mogu da promenim. A kada to znam, gubiću samo energiju, snagu i vreme koje mogu da iskoristim mnogo kreativnije. Mogu da usrećim ljude oko sebe. Gledajući unazad samo vučem neke stvari na koje ne mogu da utičem.

Story.rsBlic.rsAta Images/Antonio Ahel

Još iz rubrike