Naša poznata voditeljka prvi put javno progovorila o otkazu nakon 10 godina rada

13/06/2019 | 13:09

Lepa voditeljka Bojana Ristivojević iznenadila je mnoge odlukom da nakon gotovo decenije rada napusti “Hepi” televiziju.

Atraktivna plavuša oglasila se na društvenim mrežama jer oseća obavezu da se javi svima koji su je godinama pratili preko malih ekrana.

– Dragi moji, do sada nisam želela da pišem nikakva saopštenja u vezi sa mojim odlaskom sa TV “Hepi” i da se od mog otkaza pravi rijaliti, ali osećam obavezu da vam se i ovim putem obratim. Moje kolege i dojučerašnji poslodavci upoznati su sa razlozima prekida saradnje, ali su mi i dalje prijatelji, navijam za njih i radujem se svakom uspehu kuće u kojoj sam radila skoro deset godina – navela je Bojana i dodala:

– Jednostavno, došlo je vreme da se rastanemo! Posle pet sezona rijaliti programa shvatila sam da je bolje da izgubim posao nego sebe, što znači da razlog mog odlaska nisu pregovori s drugim televizijima, niti je bilo reči o tome. Cilj mi je da se odmorim i uživam sa porodicom, koju sam, zbog posla, često zanemarivala. A onda… u nove radne pobede! Hvala svim kolegama novinarima na razumevanju, hvala svima vama koji me pratite na društvenim mrežama, volite i svakodnevno pišete – napisala je Bojana uz fotogarfiju na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Ristivojevic (@bokalica) on

story.rsAntonio Ahel/ATA Images

Još iz rubrike