Naša lepotica Irina Đuranović i Naomi Kembel zablistale na reviji “Dolce&Gabbana” (foto)

18/04/2018 | 15:10

Top model agencije “Models inc” iz Beograda Irina Đuranović rame uz rame sa Naomi Kembel, bila je zvezda večeri revije “Dolce&Gabbana”, koja je uprilicena u Metropolitan operi u Njujorku.

Lepotica rodom iz Podgorice, inače miljenica “Chanela” i “Diora” te večeri pobrala je brojne pohvale i dobre kritike kako od modnih mogula, tako i od poznatih zvanica iz svetskog džet-seta.

Među onima koji su najvatrenijim aplauzom pozdravili izlazak naše devojke u novim kreacijama prestižnog brenda bile su Ketrin Zita Džons, Džejmi Foks, Dajana Kruger i Dakota Fening.

– Bilo mi je veliko zadovoljstvo što sam pored vrhunskih top modela Naomi Kembel, Karli Klos i Džoan Smols imala priliku da ponesem najnovije modele brenda “Dolce&Gabbana”. Najsrećnija sam bila što su poznate zvanice iznele pozitivne kritike ma moj račun. Važno je da verujete u sebe, jer sam ja to činila sve vreme. Zato želim da pružim podršku svim devojkama i mladićima koji će se pojaviti na finalnom kastingu izbora “Elite Model Look” Srbija za 2018 -tu godinu, a koji će se održati 21.aprila u Novom Sadu u hotelu “Centar”, kao i 5. maja u Beogradu u hotelu “Envoj” – rekla je Irina Đuranović, koja je svoju karijeru započela na “Elite Model Look” izboru 2014. godine, kada se kao 16-ogodišnja devojčica plasirala u TOP 10 na Svetskom “Elite Model Look” izboru.

story.rspromo

Još iz rubrike