Naš glumac se izobličio od bizarnog amazonskog rituala (foto)

17/01/2020 | 16:15

Poznati glumac Slaven Došlo (28) na Instagram je nedavno podelio fotografije sa svog puta u Južnoj Americi u Peruu, gde se odlučio na bizarni ritual koji je navodno dobar za zdravlje, ali koji ima neugodne posledice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Slaven Došlo Official (@slavendoslo) on

Mladi glumac je tako postavio fotografije na kojima ima užasno natečeno lice, dok su mu oči gotovo zatvorene. Naime, to mu se desilo zato što se namazao sa sluzi amazonske žabe kambi, koju domoroci od davnina koriste kako bi pojačali imunitet i sprečili pojavu svih mogućih bolesti.

– Postoji ta jedna amazonska žaba za koju kažu da leči skoro sve. Jedina mala posledica je što neko vreme izgledaš poput nje. Opa, rima – napisao je Slaven.

Glumac je potom dodao da su mu na kožu stavili sluz žabe.

– Ne maltretiraju žabu nego je samo uhvate kada izađe jednom u sto godina na površinu. Uzmi malo sluzi sa nje i onda ti to stave na kožu koju su prethodno zagrebali. Onda malo povraćaš, otekneš, i onda si kao nov – objasnio je nedavno Došlo na Instagramu i dodao:

– I ne, nije filter. I da, kambo (žaba) se koristi kao tradicionalna imunizacija u području Amazona zato što oslobađa telo od svih mogućih toksina, a i poprilično je zabavno kada ti je faca u ovom stanju – zaključio je Slaven Došlo.

Kako vam se dopada ovaj ritual?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Slaven Došlo Official (@slavendoslo) on

story.rsPetar Đorđević/Instagram/Printscreen

Još iz rubrike