NAPADNUT pevač: Darko Lazić povređen U PUCNJAVI

02/08/2018 | 09:17

Darko Lazić, pevač Zvezda Granda, povređen je sinoć oko 23.30 sati u napadu tokom koga su ispaljena i dva metka, ali ga, na sreću, nijedan nije pogodio.

Prema navodima beogradskih medija, incident se dogodio kada su Lazića i njegovog vozača presreli nepoznati napadači u Umčarima kod Grocke, gde je mladi pevač trebalo da peva na privatnoj proslavi 18. rođendana.

Posle slavlja, pevača i njegovog vozača dvojica muškaraca su napala i poprskala suzavcem. Nakon koškanja sa vozačem, jedan od napadača je izvadio pištolj i u tom rvanju su ispaljena dva hica u vazduh. Navodno su ga i tukli, a njegov vozač je zadobio udarac pištoljem u glavu. Kada su ih oborili na zemlju, išutirali su ih, a zatim se velikom brzinom udaljili sa mesta napada.

Pevač je incident prijavio policiji koja je došla na lice mesta u Umčarima.

Lazić i vozač prevezeni su, kako se navodi, na VMA sa povredama od suzavca.

– Sa mnom u automobilu bio je i Miljan Vračević koga je jedan od napadača udario drškom pištolja nekoliko puta po glavi. Kako bi se od njih odbranio on je napadača udario po ruci i tada je pištolj opalio. Jedan od muškaraca koje ja ne poznajem, kako bi nas uplašio pucao je u vazduh – objasnio je Lazić.

Kako “Blic” saznaje, policija je na mestu napada našla jednu čauru od ispaljenog metka.

Policija radi na rasvetljavanju ovog slučaja, a veruje se da iza napada stoje neraščišćeni računi.

story.rsmondo/blic.rsAntonio Ahel/ATA Images

Još iz rubrike