Nakon teškog perioda, Severina ponovo nasmejana, ali u nesvakidašnjem izdanju (foto)

19/01/2020 | 16:41

Iako je Severina u proteklom periodu doživela najveću tugu koja je mogla da zadesi jednu majku, gubitak starateljstva nad sinom Aleksandrom ipak je nije obeshrabrio

Lepa Splićanka propatila je mnogo zbog ovog poteza, ali osmeh sa lica ipak nije skinula nijednog trenutka. U najtežim danima imala je najbolje koncerte života, a svu podršku dobila je od majke Ane, svojih obožavalaca i kolega.

Severina prekršila zabranu suda?

Zgodna pevačica ovih dana, nakon praznika, sa svojim suprugom Igorom Kojićem boravi u Monte Karlu a sa ove destinacije objavila je i razglednicu koja se dopala svim njenim fanovima i pratiocima.

Ono što je svakako na ovoj slici nesvakidašnje je Severini stajling koji je podsetio na 50-e godine prošlog veka i to sve zbog marame koju je Splićanka odabrala kao glavni aksesoar njenog stajlinga.

Severina ima najboljeg svekra i svekrvu

Lepa Seve uz to je napisala sledeće:

– Olja i Dragan, najbolja svekrva i svekar na svijetu. Danas su nas odveli na ručak kod Mike. Moja porodica u svetu neizvesnosti, ljubav i podrška. Divno je što ih imam – poručila je Severina na ovoj društvenoj mreži.

Nakon ovog, Severina je svojim fanovima otkrila i kako je nedavno doživela nešto što ju je promenilo “iz temelja”. Reč je o putovanju.

Severina drastično promenila imidž! (foto)

Uz fotografiju ispred manastira Seve je napisala sledeće:

– Ovo je fotografija s nedavnog putovanja, koje je trebalo biti turističko, ali se pretvorilo u ono putovanje koje vas pomeri i promeni, ako je velika reč “iz temelja”, onda bar dovoljno toliko da sebi možete reći: “Hvala ti, lepi moj živote, što si me poslao ovde ili me je neko pozvao tamo. Nema trećeg…” (Iako je ovo najskromnija verzija svega doživljenog) – napisala je pevačica i nastavila:

View this post on Instagram

Ovo je fotografija s nedavnog putovanja, koje je trebalo biti turističko, ali se pretvorilo u ono putovanje koje vas pomjeri i promijeni, ako je velika riječ “iz temelja”, onda bar dovoljno toliko da sebi možete reći: “Hvala ti, lipi moj živote, što si me poslao ovdje ili me je netko pozvao tamo. Nema trećeg…” (Iako je ovo najskromnija verzija svega doživljenog). Ovo sam ja kad sam luksuzno odjevena, na luksuznom mjestu, u vrijeme kada nemamo vremena za ovakav luksuz svaki dan. Narcise mi je netom prije fotografiranja ubrala jedna starica i poklonila… i pričala mi je dugo, na grčkom, sve sam je razumjela tek kad me pogladila po glavi, iako ne znam ni riječ grčkog, osim “efharisto“ (Efcharisties – Hvala) Ne želim pisati što sam tamo doživjela, jer bi tabloidi i toaletoidi to prenijeli drugačije… Ovo je za mene bio luksuz. Jer luksuz nije šminka, ni štikle (ni sve ono što ću već sutra obući, kad neću biti luksuzna, nego obična, ali i što volim, da ne budem licemjerna), ni mondena mjesta (koja su lijepa), ali ovo je luksuz za moju dušu, ovo je u današnje vrijeme luksuz za svačiju dušu, samo što nemamo vremena za ovaj luksuz. Ovo sam zapravo ja, s malo šminke, u udobnim čizmama. Družim se s ljudima koje volim, s kojima mi je lipo, koji su sa mnom i ja s njima iz ljubavi, a ne zbog osjećaja dužnosti. Luksuzan život je živjeti po svojim pravilima, ne podilaziti, ne pravdati se za svoje izbore. Luksuzan život je živjeti bez straha. Hvala Bogu na tome i hvala svetom Nektariju… U vrijeme kad se svađaju čije su crkve, a čija je zemlja, luksuz je imati obitelj u kojoj se slave dva badnjaka, dva Božića, dva Uskrsa… Luksuz je živjeti u miru i imati mir u sebi. Sretan Božić ljudi, svima koji slave danas, i živite mi što više ”luksuzno”! Voli vas Seve ❤️ #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #zahvalnazasve #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Severina uložila žalbu na presudu kojom joj je oduzeto starateljstvo nad sinom, otkriveni njeni argumenti?

– Ovo sam ja kad sam luksuzno odevena, na luksuznom mestu, u vreme kada nemamo vremena za ovakav luksuz svaki dan. Narcise mi je netom pre fotografisanja ubrala jedna starica i poklonila… i pričala mi je dugo, na grčkom, sve sam je razumela tek kad me pogladila po glavi, iako ne znam ni reč grčkog, osim “efharisto“ (Efcharisties – Hvala) Ovo je za mene bio luksuz. Jer luksuz nije šminka, ni štikle (ni sve ono što ću već sutra obući, kad neću biti luksuzna, nego obična, ali i što volim, da ne budem licemerna), ni mondena mjesta (koja su lepa), ali ovo je luksuz za moju dušu, ovo je u današnje vreme luksuz za svačiju dušu, samo što nemamo vremena za ovaj luksuz. Ovo sam zapravo ja, s malo šminke, u udobnim čizmama. Družim se s ljudima koje volim, s kojima mi je lepo, koji su sa mnom i ja s njima iz ljubavi, a ne zbog osećaja dužnosti. Luksuzan život je živeti po svojim pravilima, ne podilaziti, ne pravdati se za svoje izbore. Luksuzan život je živeti bez straha. Hvala Bogu na tome i hvala svetom Nektariju. U vreme kad se svađaju čije su crkve, a čija je zemlja, luksuz je imati porodicu u kojoj se slave dva badnjaka, dva Božića, dva Uskrsa. Luksuz je živeti u miru i imati mir u sebi. Srećan Božić ljudi, svima koji slave danas, i živite mi što više ”luksuzno”! Voli vas Seve – poručila je tada svima emotivna Severina.

Podsećamo, Severina se nedavno susrela sa najtežim udarcem u životu kada je sud u Zagrebu doneo privremenu meru i naložila da sin kog ima sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem ubuduće živi sa ocem i da otac samostalno brine o zdravlju i obrazovanju deteta.

story.rsAta Images Antonio Ahel, Instagram

Još iz rubrike