Nakon spekulacija da je Milica Todorović “bacila oko” na glumca, Petar Strugar raskinuo sa devojkom Tamarom!

05/12/2019 | 10:13

Ovih dana, u medijima propraćena je vest da je Milica Todorović, jedna od naših najpopularnijih pevačica, često lajkuje i komentariše fotografije Petra Strugara a zbog poslednjeg komenatra gde je Petru ostavile srce u komentarima ispod fotografije na kojoj jaše konja, podgrejala je sumnje da između njih postoji nešto više od poznanstva.

Spekulacije su krenule i pre dva meseca kada je na Instagramu postavila zajedničku fotografiju sa Petrom.

Milica Todorović se OGLASILA prvi put nakon RASKIDA: VEZALA SAM SRCE DA NI NE POMISLIM NA OPROŠTAJ!

Naime, kako sada piše Blic glumac Petar Strugar i dizajnerka enterijera i nameštaja Tamara Gavrilović su se nedavno razišli.

 

Budući da zgodni glumac ne voli da priča o privatnom životu kao ni o ljubavnom, ove godine Petar se bez obzira na to što je znao da će se o njegovoj vezi odmah pisati u novinama, pojavio na jednom događaju sa prelepom Tamarom. To ga i nije previše tangiralo, međutim sada po pisanju domaćih medija i priči dobro obaveštenih izvora, pre nekoliko nedelja, oni su odlučili da stave tačku na ljubav i svako je krenuo svojim putem.

NE VIĐAMO IH ČESTO U JAVNOSTI: Petar Strugar i ZANOSNA CRNKA mamili poglede na premijeri filma (foto)

– Sve je išlo kako treba, ali je u jednom trenutku ljubav nestala. Nisu hteli da jedno drugo sile, pa su zato odlučili da se raziđu bez previše skandala. Oboje su vrlo razumni i shvatili su da je bolje da raskinu nego da počnu jedno drugog da guše. Petar je često bio van kuće, snimao je serije, a bio je skoncentrisan i oko drugih poslovnih angažmana. To je znalo nekada da nervira Tamaru, ali ipak nije htela da ga previše guši. Zato je ovo bilo najbolje rešenje za njih – kaže za “Blic” izvor koji je upućen u celu priču.

Da li je ovo sve usko povezano sa maloćas ppomenutom pevačicom, ne znamo, a dalji sled dešavanja ostaje da vidimo…

story.rsAta Images Antonio Ahel

Još iz rubrike