Nakon saznanja da će postati roditelji, Luka spremio verenički prsten za Natašu

05/08/2017 | 18:05

Nataša Bekvalac je u drugom mesecu trudnoće sa izabranikom Lukom Lazukićem. Pevačica je putem svoje menadžerke potvrdila lepe vesti.

– Tačno je! Nataša je trudna, neće davati nikakve izjave u vezi s tim, budući da je još rano. Biće vremena – rekla je Natašina saradnica Tanja Mrkić.

Nataša i Luka neizmerno su srećni zbog saznanja da će postati roditelji, a biznismen je već odabrao prsten koji će dati svojoj devojci kad je zaprosi.

– Luka je prsten već poručio u zlatari kod svog prijatelja. Planirao je da je iznenadi i da se veri s njom na sledećem odmoru na Ibici, baš na mestu gde su upoznali pre šest godina. On nije ni slutio da je Nataša u drugom stanju kad je odlučio da je zaprosi. Kad je test za trudnoću potvrdio da će postati roditelji, Luka je u naletu emocija želeo da joj kaže da je već kupio prsten, ali se suzdržao – kaže dobro obavešteni izvor.

On dodaje da je i Nataša zaplakala od sreće kad joj je lekar saopštio da je ponovo trudna.

– Suze nije krila, toliko je želela da još jedno dete. Odmah je pozvala Luku. Radosnu vest su podelili samo sa članovima porodice – završava izvor.

Podsećanja radi, Nataša je do pre tri meseca bila u braku sa Ljubom Jovanovićem. Pre njega je bila udata za vaterpolistu Danila Ikodinovića, s kojim ima desetogodišnju ćerku Hanu.

story.rskurirAntonio Ahel/ATA Images, Dejan Briza