Nakon raskida veridbe, Kajli Minog pokazala novog dečka

06/06/2018 | 15:17

Australijska pevačica Kajli Minog ima novog dečka Pola Solomona, a reč je o prvom muškarcu koji je uspeo da osvoji njeno srce nakon bolnog raskida sa verenikom Džošuom Sasom.

Pop zvezda Kajli Minog primećena je prvi put sa novim dečkom Polom Solomonom, koji ima funkciju kreativnog direktora u poznatom muškom magazinu “GQ”.

Iako se Kajli i Pol viđaju već duže vreme, pretpostavlja se od februara, slavni par je tek sada snimljen zajedno, a “San” piše da Pol napušta njenu kuću u ranim jutarnjim satima.

Prethodno, pevačica je nastupala sa Nikom Kejvom u Viktorijinom parku, a potom se Solomon pridružio njoj i njenom društvu.

Naravno, paparaci su ih sve vreme strpljivo čekali, te snimili ekskluzivne fotografije novog para koji izgleda poprilično zaljubljeno – pevačica se sve vreme smejala i šalila sa novim izabranikom.

– Kajli ne žuri da uđe u ozbiljnu ljubavnu vezu, ali trenutno uživa u pažnji partnera. Nije tajna da se osećala veoma povređeno nakon raskida. Trebalo joj je vremena da preboli, Sada oseća da je spremna da nastavi dalje – kazao je izvor za britanski “San”.

Kajli i Pol su se upoznali preko zajedničkog prijatelja u februaru, a Pol je sve vreme bio njena podrška. Oboje su prikrivali njihovo blisko prijateljstvo.

Inače, Kajli i njen bivši verenik Džošua su saopštili da su raskinuli u ferbruaru 2016. godine, nakon što su proveli zajedno tri godine.

U to vreme, tablodi su pisali da je pevačica izbacila britanskog glumca iz kuće zato što se previše zbližio sa španskom glumicom Martom Milans.

Story.rsSuper ŽenaGulliver/Getty

Još iz rubrike