Nakon prekida saradnje sa dugogodišnjim menadžerom Severina Kojić zbog ovoga U PROBLEMU?

03/04/2019 | 18:33

Severina Kojić je trenutno u velikim finansijskim problemima, koje je planirala da reši kada proda stan. Međutim, ni to ne ide po planu, jer niko ne želi da kupi stan sa pogledom na groblje.
Naime, Kebina snajka je zbog velikih dugova primorana da proda nekretninu koja vredi oko milion evra, a to će morati da uradi po mnogo nižoj ceni. Ona je posetila agenciju za nekretnine gde je obrazložila da želi da proda luksuzni stan, pa su joj nadležni iz ove firme objasnili da je cena koju potražuje previsoka i da će morati da je spusti.

– Severina je zbog problema na poslovnom planu upala u velike dugove, pa je rešila da se na brz način izvuče iz debelog minusa. Palo joj je na pamet da proda stan, ali traži mnogo novca bez pokrića. Mislila je da će brzo da nađe kupca zbog toga što je njen stan luksuzno sređen i prostran, ali se brzo pokazalo da to nije tako. Iako je nekretnina na dobroj lokaciji, odmah ispred je groblje Mirogoj, i to je veliki problem – otkriva za Srpski Telegraf izvor blizak Kojićki.

Severina će stan u Zagrebu morati da proda po ceni nižoj od milion evra, a 800.000 evra joj iznosi kredit, koji je uzela od banke. To joj stvara dodatnu nervozu jer je prvobitno mislila da proda ovaj stan i, nakon što pokrije kredit, za ostatak para uzme duplo manji. Očigledno je da sada ni od toga nema ništa.

Kako pišu domaći mediji poslednjih nedelja, pevačica je zbog promene menadžera izgubila čak 70.000 evra.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Severina Kojic (@severina) дана

story.rstracara.com/Srpski TelegrafAntonio Ahel/ATA Images

Još iz rubrike