Nakon fotki Džastina Timberlejka i druge žene isplivao snimak i sa Džesikom i ne, stvari nisu kako treba! (video)

13/01/2020 | 19:00

Nakon što su u novembru u javnost dospele fotografije Džastina Timberlejka i druge žene, svi su ostali šokirani

Kako je “The Sun” ekskluzivno preneo, 38-godišnjak viđen je kako se drži za ruke s atraktivnom crnkom, glumicom Elišom Venvrajt.

Naime, glumac i njegova koleginica “uhvaćeni” su tokom zajedničkog druženja u Nju Orleansu, gde inače, snimaju film. Iako se na početku govorilo da je reč o sceni iz filma, potvrđeno je suprotno, a na fotografijama se jasno vidi da su veoma bliski, pogotovu na onoj na kojoj vidimo da zanosna crnka stavlja ruku na Džastinovo koleno.

Međutim, za spomenuti portal, izvor blizak glumcima, rekao je da je sve ovo što vidite – prijateljski.

Uprkos ovome fanovi čekaju Džastinovo objašnjenje, ali mnogi misle da umetnik ipak vara svoju suprugu, s kojom ima i četverogodišnjeg sina Silasa.

Džastin Timberlejk je najsrećniji tata na svetu: Sine, čast mi je što sam tvoj otac

Sada nakon ovog skadndala Džastin Timberlejk i Džesika Bil snimljeni su zajedno.

Par je uhvaćen prošle nedelje u jednom restoranu u Los Anđelesu, a ono što zabrinjava fanove jeste činjenica da tokom večere nisu razmenjivali nikakve nežnosti.

Večera je, prenosi Dejli mejl, trajala oko tri sata.

Pogledajte:

Džastin Timberlejk uputio je javno izvinjenje ženi i porodici

Iako je do sada ćutao, rešio je da progovori u svou odbranu i odbranu svog braka kako bi cela hajka oko ove priče, prestala.

– Oduvek sam izbegavao tračeve, ali ovog puta moram da se oglasim – zbog svoje porodice. Vidim da je ovo sve utIcalo na ljude koje volim. Pre nekoliko dana bio sam na meti kritika, ali želim sada javno da kažem – između mene i kolegice nije se ništa dogodilo. Popio sam previše te noći i nisam ponosan na svoje ponašanje. Trebao sam da postupim bolje. Takvo ponašanje nije dobar primer koji želim da prenesm na svog sina. Ovim putem želim da se izvinem i svojoj supruzi. Sada ću da se fokusiram kako bih postao još bolji suprug i otac – napisao je u objavi koju je objavio na svom Instagramu.

Podsetimo se:

Nekoliko nedelja kasnije od skandala koji je priredio svojoj porodici, Džastin čini sve kak bi se dodvorio svojoj voljenoj supruzi.

Kako pišu strani mediji a prenosi Super Žena, poznati pevač i denser pomno prati Džesikine objave na Instagramu, ali i i komentariše.

U nekoliko navrata njen suprug jedva je dočekao da prokomentariše nove objave svoje supruge, piše Womens Health.

Džesika Bil: Teško mi je da uskladim majčinstvo i karijeru

Na njen post uz fotografiju odgovorio je:

– Devojko, zar se ne umoriš od toga što stalno izgledaš prelepo? Tvoj osmeh mi pričinjava sreću – i sve to uz haštag “kraljica” međutim Džesika na ovaj njegov komentar nije imala feedback.

Na ovoj slici, u komentarima, Džastin je razapet od strane gomile žena koje podržavaju Džesiku a osuđuju potez koji je napravio njoj i njihovoj porodici. Sad se postavlja pitanje, sa li glumica od gomile obaveza nije imala vremena da odgovori svom suprugu ili je u pitanju ipak kriza u njihovom braku, ostaje da vidimo u narednom periodu…

story.rsGuliver Getty, Instagram

Još iz rubrike