Nakon dugugodišnje borbe, stigla beba: En Hatavej se porodila u strogoj tajnosti, uslikana sa sinom (foto)

10/12/2019 | 17:00

En Hetavej, srećnu vest da je ponovo trudna objavila je na Instagramu kroz fotografiju na kojoj pozira sa istaknutim trudničkim stomakom.

– Nije za film. #2 – naglasila je En.

 

View this post on Instagram

 

It’s not for a movie…⁣⁣ #2⁣ ⁣All kidding aside, for everyone going through infertility and conception hell, please know it was not a straight line to either of my pregnancies. Sending you extra love 💕

A post shared by Anne Hathaway (@annehathaway) on

– Šalu na stranu, svi vi koji prolazite kroz pakao neplodnosti i začeća, znajte da mi nije bilo lako da zatrudnim ni prvi ni drugi put. Volim vas – dodala je glumica koja je sa Adamom Šulmanom 2016. godine dobila sina Džonatana Rouzbenksa.

– Pre nego što sam rodila sina, osećala sam pritisak da mi raspored stalno bude pun. Kad nisam radila, imala sam osećaj da gubim vreme. Sada ponekad jednostavno ne mogu da radim, jer mi je važno da budem kod kuće sa detetom. I nije mi teško zbog zoga. Kupujem manje, ali kuvam, čitam, pišem i komuniciram više. Obezbeđujem više vremena za stvari koje su mi važne jer nekako iznenada – imam više vremena – rekla je En kada je prvi put postala mama.

Međutim, nakon ovoga, retko smo imali priliku da je vidimo, međutim juče je uslikana u sasvim zbunjujučoj okolnosti.

Naime, lepa glumica usnimljena je u šetnji s bebom a njen suprug Adam nosio je korpu dok je Ana pazila na njihovog sina Džonatana. Kakoi pišu inostrani mediji, glumica se potpuno iz javnosti povukla pre tri nedelje i u međuvremenu u tajnosti rodila drugo dete.

Kako izgleda lepa glumica nakon porođaja, pogledajte na narednoj strani…

Stranice 1 2
story.rsGuliver Getty Images, Instagram

Još iz rubrike