NAJSKUPLJI RAZVOD IKADA? Nakon 25 godina braka RASTAJE SE NAJBOGATIJI ČOVEK NA SVETU

10/01/2019 | 10:22

Najbogatiji čovek na svetu razvodi se nakon 25 godina braka.

Džef Bezos, 54-godišnji osnivač i vlasnik Amazona i njegova supruga Mekenzi, 48-godišnja nagrađivana književnica, objavili su da je njihovom braku došao kraj.

Najbogatiji čovek na svetu, trenutno “težak” oko 137 milijardi dolara sudeći po Blumbergu, vest je objavio na Tviteru.

– Želimo da ljudi znaju šta se zbiva u našim životima. Kao što naša porodica i bliski prijatelji znaju, nakon dugog perioda istraživanja i eksperimentalnog odvojenog života, odlučili smo se na razvod braka i život nastaviti kao prijatelji – piše u objavi koju su oboje potpisali.

Brak im je trajao 25 godina i roditelji su četvoro dece, uključujući tri sina i ćerku koju su usvojili iz Kine, piše Foks Njuz.

– Osećam se neverovatno srećno što smo pronašli jedno drugog i duboko smo zahvalni za svaku godinu koju smo proveli u braku. Da samo znali da ćemo se odvojiti za 25 godina, opet bi uradili isto – piše.

Imali smo divan zajednički život kao venčani par, i vidimo divnu budućnost pred nama, kao roditelji, prijatelji, partneri u zajedničkim poslovima i projektima i kao pojedinci u vlastitim poslovima i avanturama. Iako će sve biti različito, ostajemo porodica i ostajemo dragi prijatelji.

Story.rsIndex.hrGuliver Getty Images

Još iz rubrike