Nada se da će mu Đoković oprostiti: Poznati glumac ŠOKIRAO IZJAVOM O NOLETU

04/03/2019 | 18:15

Glumac Džejson Ajzaks gostovao je u prestonici gde je u okviru FEST-a predstavio svoj film “Hotel Mumbaj”.

Lucijus Malfoj iz filmova o Hariju Poteru je ranije na konferenciji za novinare upriličenoj povodom premijere filma govorio o tematici filma, “plavokosom fašisti” iz filmova o dečaku čarobnjaku, a sada i našoj zemlji, Noletu i Kusturici.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole) дана

– Žao mi je što moram da priznam da Srbiju najpre znam zbog Novaka Đokovića. Zavisnik sam od tenisa, ne samo da igram, već ga neprestano i gledam, često idem na mečeve i o njemu stalno pričam. Najneverovatnije što bih mogao da kažem o Novaku, a nadam se da se neće ljutiti kada ovo bude čitao, budući da je jedan od najboljih tenisera u istoriji, jeste da je veoma dosadan za gledanje! Razlog za to su njegovo briljantno kretanje po terenu i savršeni udarci. Federer, na primer, igra prelep tenis jer stalno izvodi neverovatne stvari kako bi izvukao situaciju u svoju korist. Novak je previše dobar da bi morao da se muči te njemu to nije potrebno. U svakom slučaju, svi koji iole cene tenis, složiće se da je Novak jedan od najboljih tenisera svih vremena – rekao je Ajzaks “Kuriru”.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Литературно (@takliteraturno) дана

Osim Noleta, zna i nešto o srpskoj kinematografiji.

– Emir Kusturica je za mene genije. Sreo sam ga u prolazu i noge su mi se oduzele od treme – odmah sam hteo da mu uzviknem ‘stavi me u svoj film, ti si genije’, ali sve što je izašlo iz mojih usta je ‘kada se vaš film prikazuje?’. Hteo sam pred njim da padnem na kolena, jer je zaista jedan od najvećih majstora.

story.rsmondo.rsguliver/gettyimages

Još iz rubrike