Na žurki povodom snimanja nove serije prisustvovao veliki broj ZVEZDA, ali OVAJ bračni par je svojim pojavljivanjem IZNENADIO SVE! (foto)

18/05/2019 | 12:50

Na žurki povodom početka snimanja serije “Crveni mesec” okupio se veliki broj poznatih ličnosti među kojima smo imali priliku da vidimo i glavne glumce poput Ivane Dudić i Miloša Đurovića, ali i mnogobrojne zvezde koje su došle da podrže ovaj projekat.

Iako će se snimati na autentičnim lokacijama širom Srbije, snimanje će se u najvećoj meri odvijati u Pinkovim filmskim studijima u Šimanovcima, najmodernijim u ovom delu Evrope.

Na gotovo 6.000 m2 eksterijera izgrađena je rekonstrukcija velelepne palate hotela Moskva, Beli dvor, jedna cela avenija i tri gradske ulice, sa svim fasadama, objektima i istorijskim detaljima, a ništa manje impresivan nije ni enterijer.

Pored Žike Todorovića i Željka Mitrovića kao tvorca ovog projekta, ovaj događaj, pored velikih zvezda ih novinarkog i glumačkog sveta, svojim prisutvom upriličio je i jedan bračni par kog i nemamo baš često prilikui da viđamo u javnosti.

Naime Marko Kon je sa suprugom Milicom zablistao u sjajnom izdanju i možemo reći da savršeno izgledaju kao par.

Ko je još prisustvovao na ovoj žurki pogledajte u galeriji…

story.rsAta Images Antonio Ahel

Još iz rubrike