Na veselju Veljka i Bogdane sve pršti od luksuza a evo i prvog plesa mladenaca (foto/video)

24/11/2019 | 19:54

Nakog građanskog venčanja, u beogradskom hotelu, krenulo je slavlje povodom venčanje Veljka Ražnatoviča i Bogdane Rodić a sada već Ražnatović.

Sala u kojoj se održava slavlje gde će se porodice mladenaca zajedno sa sovjim prijatlejima veseliti do kasno u noć, izuzetno je dekorisana a kako piše Blic, glavni deo dekoracije u dvorani hotela biće drveće koje “izlazi” iz stolova i koje će imati više od 100 grana.

Veljko i Bogdana zavetovali su se na večnu ljubav u Hramu Svetog Save! Slike sa ceremonije diraju pravo u srce! (foto)

Kako bi sve izgledalo svetski, za dekoraciju i salu ukrašenu predivnim cvećem pobrinuo se tim stručnjaka, te su dva velika kamiona cvetnih aranžmana stigla iz Holandije ovim povodom.

Kako je inače i tradicija, nakon ulaska u salu u kojoj se održava mladenačko slavlje, Veljko i Bogdana zaigrali su svoj prvi ples i to uz popularnu pesmu “Mirrors” koju izvodi Džastin Timberlejk.

Podsetimo se…

Veljko i Bogdana Ražnatović danas su se u 16.30h zavetovali na večnu ljubav u Hramu Svetog Save, u kripti koja je odisala zlatom. Mediji nisu imali pristup samoj crkvenoj ceremoniji, budući da je od strane porodica zahtevano da ovaj čin bude isključivo u okviru dragih ljudi i rodbine.

Zbog svoje tragedije neće doći na Veljkovo venčanje, ali je zato mladencima poslala OVO

Nakon ceremonijalnog dela, mladenci su izašli iz Hrama i uputili se ka beogradskom hotelu u kojoj je u 18 časova bilo upriličeno građansko venčanje.

A, sada, spektakl može da počne!

Na narednoj strani pogledajte slike i video prvog plesa…

Stranice 1 2
story.rsAta Images Antonio Ahel, Instagram

Još iz rubrike