NA PRAGU USELJENJA U VILU VREDNU 9 MILIONA DOLARA: Komšije ih sabotiraju, evo zbog čega su OMRAŽENI u novom kraju

03/04/2019 | 11:51

Dve godine potrajala je izgradnja luksuzne vile koja će uskoro postati dom iz snova glumca Krisa Hemsvorta i njegove porodice.

Kuća vredna 9 miliona dolara u australijskom Bajron Beju uskoro će biti spremna i Kris, njegova supruga Elsa Pataki i dvoje dece moći će se useliti u nju.

Kuća na krovu ima bazen i spa-zonu s neverovatnim pogledom na okean, nekoliko spratova, a okružena je gustim zelenilom. U njoj se nalaze teretana, sauna, medijska soba i soba za igru, kao i šest spavaćih soba.

Par se ovde doselio 2015. godine iz Kalifornije i doneo dašak holivudskog života u mirni gradić, što je izazvalo podeljene reakcije lokalnog stanovništva.

View this post on Instagram

We feel so lucky to have been able to go on an incredible trip to WA (Western Australia) a beautiful place with amazing people. We slept in tents, had little water, and no phone signal or wifi. We were able to connect with our kids, partners and friends in deeper, different ways. Without the stress of routine, without agendas, plans or luxuries. Just beaches, shells, surf and games around the camp fire. I feel very fortunate. Hemos tenido la suerte de poder hacer un viaje increíble a WA( Western Australia), en un lugar maravilloso con gente maravillosa, durmiendo en tiendas de campaña, con poco agua, y sin ningún tipo de conexión con móviles o ordenadores. Te das cuenta que conectas con tus hijos con tu pareja y tus amigos de otra forma. Sin prisas sin agenda sin planes sin lujos. Solo playas, conchas surf y juegos alrededor de las hogueras. Me siento afortunada. @australia #campofthemoon #quobbastation #australiascoralcoast 😉

A post shared by Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential) on

Naime, na Fejsbuku je čak pokrenuta grupa u kojoj se otvoreno komentarisala izgradnja velelepnog zdanja u malenom gradiću.

– Izgleda kao novi supermarket”, “Super način za minimalistički život”, “Pitam se kakve će posledice na okolinu ovo ostaviti“, bili su samo neki od ljutitih komentara.

Ipak, negativni komentari rastužili su Krisa i njegovu porodicu. Njima blizak izvor otkrio je Woman’s Dayu kako su tužni zbog sve negativnosti i poređenja njhovog doma sa zatvorom i bolnicom zbog veličine.

View this post on Instagram

Love love love always and forever! #youalwaysmakemelaugh love you

A post shared by Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential) on

– Sva ta negativnost zadaje puno glavobolje Krisu i Elsi jer poslednja stvar koju su hteli je da uznemire svoje susede. Ušli su u projekat samo sa dobrim namerama i nisu imali nameru nikome smetati u kraju koji toliko vole. Smatraju da je šteta što ih ljudi tako gledaju i što su puni loših komentara, ali oni jedva čekaju da njihov dom iz snova bude završen – izjavio je izvor.

Story.rsGLOSSY/DNEVNIK.HRGuliver Getty Images, Instagram

Još iz rubrike