Na ovo niko NE OBRAĆA PAŽNJU: Ako Megan ostane u drugom stanju, odaće je – NJENA KOSA

17/08/2018 | 19:30

Nakon bajkovitog venčanja britanskog prestolonaslednika s američkom glumicom, brojni fanovi Megan Markl i princa Harija širom sveta nadaju se vesti o prinovi. I baš kad su se mnogi ponadali da je vojvotkinja u blaženom stanju, glasine je opovrgla sama Megan s čašom šampanjca u ruci.

Profesorka i osnivačica portala Beaumontetiquette Mika Meijer “upozorila” je sve one koji nadziru svaki pokret vojvotkinje da možda na “pogrešan način” posmatraju Markl:

– Kad očekujemo da je neko trudan obično tražimo najjasnije znakove poput većeg stomaka, izbegavanja alkohola i slično – rekla je Meijer i dodala da bi Megan, s obzirom na njeno afro američko poreklo, moglo da oda nešto drugo – nešto na šta bi stvarno retki obraćali pažnju!

– Majka mi je Afroamerikanka, a tata ima Nemačke i Irske krvi zbog čega moja kosa nikako ne može da bude ravna – ispričala je još 2011. prilikom jednog intervjua tadašnja glumica, danas vojvotkinja od Saseksa.

– Ne znamo čime Megan tretira kosu, ali da bi je uspešno izravnala koristi ili keratin ili brazilski tretman za ravnanje kojem se podvrgavaju mnoge kovrdžave Afroamerikanke – objasnila je profesorka i dodala da Megan ako zatrudni nikako neće smeti da koristiti ni jedan od tih proizvoda.

Svoju tvrdnju Mika dokazuje ličnim iskustvom, s obzirom na to da delom potiče iz Afrike.

– Imam vrlo kovrdžavu, divlju i neposlušnu kosu i znam kako je teško izravnati je. Ali znam i koliko mi je teško palo da je ne ‘peglam’ od kada sam saznala da trudna, budući da je reč o proizvodima koji nikako ne smeju da se koristite u drugom stanju – ispričala je Mika, koja je onima koji žele da što pre da saznaju sve o vojvotkinjinoj trudnoći poručila da posmatraju – njenu kosu!

– Ako ostane trudna verovatno ćemo je sve češće gledati s raznim punđama i sa skupljenom kosom jer je to jedino što joj preostaje kad više ne bude smela da koristi jake hemikalije, koje joj sada pomažu da dobije ‘uredan izgled’ kakav želi.

story.rs24sata.hrguliver/gettyimages

Još iz rubrike