Muče je ZDRAVSTVENI PROBLEMI: Ana zbog OVOGA NE MOŽE DA SMRŠA godinu dana nakon porođaja!

29/08/2018 | 17:00

Iako je nekada važila za najatraktivniju pevačicu na domaćoj estradi, Ana Nikolić kuburi sa kilogramima i godinu dana nakon rođenja ćerkice Tare, a to i ne čudi s obzirom na to da su pojedini mediji preneli da se pevačica u porodilište došla sa čak 125 kilograma. Međutim, izvor blizak pevačici tvrdi da je Ana čak prvih nekoliko meseci posle porođaja odbijala da uopšte jede, ali joj ništa nije pomagalo da se reši viška kilograma.

– Ana ne može da smrša zbog određenih zdravstvenih problema, sa kojima se prethodnih meseci bori. Zbog toga je njen metabolizam usporen, iako je u potpunosti promenila način života. Vratila se treninzima i zdravijoj ishrani, no kilogrami ne odlaze. Malo smrša, pa se malo ugoji – istakao je izvor, kako prenosi Tračara, dodajući:


– Želela je da bude dobra majka i ništa nije radila na uštrb kćerke Tare, pa tako izgladnjivanje nije dolazilo u obzir. O tome se ni sada ne govori, jer to nikako nije dobro za njeno zdravlje
.

– Ljudi su navikli da je gledaju kroz prizmu fatalne žene. Javnost je stvorila određenu sliku o njoj, a ona je mnogo više od pukog tela. Nejasno joj je kako su neki u stanju da zanemare sve hitove koje ima, njen odnos prema poslu i publici i zameraju joj fizički izgled. Nikome, a posebno ne ženama, ne bi trebalo zamerati zbog toga što ne izgledaju onako kako neko smatra da one treba da izgledaju – zaključio je izvor.

Podsetimo, iako je Nikolićeva pre nekoliko meseci najavila povratak na muzičku scenu, te da je mnošto pesama već snimljeno, do istog još uvek nije došlo, a nije poznato ni tačno koji će momenat odabrati za objavljivanje materijala na kom radi.

Story.rsTračara.comAleksandar Kaluđerović Ata Images Antonio Ahel, Instagram

Još iz rubrike