Morgan Frimen optužen zbog seksualnog uznemiravanja dve koleginice

24/05/2018 | 21:30

Glumac Morgan Frimen optužen je da je tokom karijere seksualno uznemiravao najmanje dve žene, javlja CNN.

Asistentkinja produkcije, čiji identitet nije otkriven, otpužila je Frimena da ju je 2015. godine, na snimanju filma “Going in style” mesecima uznemiravao.

Ona tvrdi da ju je dodirivao, komentarisao njen izgled… i da se to dešavalo svakodnevno tokom tih nekoliko meseci koliko je trajalo snimanje.

– Stavio bi mi ruku na leđa i onda mazio. Jednom je probao da mi podigne suknju jer je, rekao je, želeo da vidi da li nosim donji veš. Alan Arkin, koji je glumio u filmu mu je rekao da prestane. Tada se Morgan uspaničio i nije znao šta da kaže – rekla je asistentkinja, prenosi CNN.

To nije sve…

Druga žena, koja je radila na snimanju filma “Now you see me” 2012. godine, ispričala je da je Frimen seksualno uznemiravao i nju i asistentkinju. “Komentarisao je naša tela. Znale smo – ukoliko on dolazi na set, ne nosimo bluze s dekolteom, ništa pripijeno…”.

Morgan Frimen je jedna od najvećih holivudskih zvezda.

Njegova karijera traje već pet decenija i za to vreme je snimio nekoliko filmova koji se mogu nazvati kultnim. Igrao je u filmovima “Vozeći gospođu Dejzi”, “Bekstvo iz Šošenka”, a za ulogu u filmu “Milion dollar baby” je osvojio Oskara.

Story.rsMondo.rsGulliver/Getty

Još iz rubrike