Mnoge dame joj zavide: Branka Katić i holivudski superstar na velikom platnu

14/06/2019 | 12:35

Dok očekujemo jesen, kada ćemo posle dužeg vremena konačno imati priliku na malim ekranima da gledamo dve domaće serije u kojima glumi Branka Katić, ova diva srpske kinematografije koja godinama živi u Londonu, u intervjuu za “Bazar” otkrila je da je nedavno snimila film sa holivudskim superstarom Havijerom Bardemom.

– Snimila sam film ‘Molly’, engleske rediteljke Sali Poter, u kome igram sa Havijerom Bardemom, koji je uzbudljiv, snažan, istinit glumac, i mladom američkom koleginicom El Fening, takođe odličnom glumicom, ali i pravom mudricom. Snimajući taj film imali smo veliku slobodu da istražimo tanana stanja jedne veoma delikatne situacije – rekla je u intervjuu za novi broj magazina “Bazar” Branka Katić dodajući da se premijera ovog ostvarenja očekuje na jesen.

Ona se se pre nekoliko dana vratila u Beograd iz Torina gde je snimala nastavak filma Kingsman, reditelja Metjua Vona, u kom je Igrala Aleksandru Nikolajevnu Romanov, poslednju rusku caricu. Potom se uputila na hrvatsko primorje gde ovih dana snima poslednju sezonu serije “Novine”.

story.rsmondo.rsguliver/gettyimages

Još iz rubrike