Mira Škorić iskreno: Nato, daj mi recept kako da se opet udam?

02/11/2017 | 11:15

Mira Škorić je u velikom problemu. Lepa, uspešna, a sama. Pevačica, koja je nakon operacije štitne žlezde za kratko vreme uspela da se vrati na muzičku scenu, pre pola godine doživela je još jedan stres – umrla joj je majka Milka, za koju je bila veoma vezana. O najtežim životnim udarcima, ćerki Milici i tome zašto ne može da pronađe muža, pevačica je otkrila u intervjuu za Kurir Stars.

Na početku razgovora pevačica je otkrila zašto je bije glas da je nezgodna žena.

– Imam i ja te momente, i ja sam od krvi i mesa. Ali nisam umišljena zvezda, nema potrebe za tim. Taj ko nije sa mnom u korektnim odnosima ima problem sam sa sobom.

Kako to da tvoja ćerka Milica nije poput dece pojedinih javnih ličnosti?

– Zato što je jedinstvena. Ona je savršena mlada devojka koja se opredelila da ide nekim drugim putem. Odgovara sama za svoje postupke, ozbiljna je i tačno zna šta hoće. Ni ja nisam džangrizava, ništa joj ne branim. Svaki roditelj bi poželeo takvu ćerku.

Deca tvojih kolega su popularnija od nje.

– Sve je to stvar koja se nosi iz kuće. Moja ćerka ne živi moj život i ne želi da bude deo svega toga. Nedavno smo se zadesile na klinici i ja sam htela da se slikamo, da napravim selfi, ona je poludela zbog toga, bila je ljuta na mene, rekla mi je da je blamiram. Eto, volela bih da završi psihijatriju, pa da leči mamu.

Kad smo već kod klinike, kakvo je tvoje zdravstveno stanje?

– Nikad bolje. Moja energija je nikad jača, osećam se fenomenalno. Verujte da se nijedne sekunde nisam uplašila za život. Hvala bogu, to je sad iza mene. Bez obzira na operaciju i sve što sam proživela, najteži trenutak mi je gubitak majke.

Prošlo je skoro pola godine od njene smrti.

– Svaki dan mi je teško. Borim se jer znam da mi ona daje snagu da nastavim dalje. Tamo gde je ona, sigurna sam da je lepo. Zbog ćerke sam se trgnula i probudila. Za mene je ovo veliki gubitak, ali majka bi bila ljuta na mene da sam odustala i batalila sve. Jedno vreme sam se povukla u sebe i da nije bilo familije, ne znam kako bih to preživela.

Otkad si se razvela, spekulisalo se o tvojim momcima. Zbog čega nisi više želela da se udaš?

– Nema potrebe da se udajem. Ja sam i majka i muž. Ostvarena sam u svakom smislu, više ne može niko da me fascinira. I dalje bivši muž nosi titulu bivši muž Mire Škorić. Ja sam baba, imam 47 godina, i imam druge prioritete.

Pa je l‘ ti se udvaraju?

– Ma jok! Moj imidž je takav kakav jeste i ja ne mogu ni dečka da nađem, a kamoli muža.

Bije te glas da umeš da izvadiš pištolj i da pucaš.

– Pa ja sam baš umiljata žena. Eto šta napraviše od mene. Te prebila ovog, te gepekovala onog. Ja ništa loše nisam uradila, ali imam u planu. Ne smem da otkrijem, ali u mom svetu ima dovoljno podguznih muva koje treba zgaziti. Lično ću s njima da se obračunam, i to uskoro. Neću birati ni vreme ni mesto.

Nataša Bekvalac se po treći put udala, a ti ne možeš još jednom?

– Moram da joj tražim recept. Ja ne znam kako je to moguće. Ja sam pokušala jednom, videla sam da ne znam da funkcionišem u braku i moram da je pitam kako.

Zašto si odlučila da učestvuješ u šouu “Tvoje lice zvuči poznato“?

– Zato što je to jedinstven šou. I ranije su me zvali, ali nisam uspevala da uskladim obaveze.

Story.rsKurir StarsAntonio Ahel/Ata Images

Još iz rubrike