Miloš Teodosić PROGOVORIO kako se snalazi u ULOZI TATE, a OVO ŠTO JE REKAO IZNENADILO JE MNOGE

04/03/2019 | 13:45

Proslavljeni srpski košarkaš Miloš Teodosić i glumica Jelisaveta Orašanin postali su roditelji pre tri nedelje, kada je na svet stigla ćerka Petra.

I dok Miloš važi za sportistu koji retko daje intervjue, a privatna pitanja uvek vešto izbegava, ovog puta je rešio da napravi presedan. On je ispričao kako izgleda njegov život nakon rođenja deteta i da li je ćerka uspela da promeni nešto u njihovim životima.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli) дана

– Nemam takav problem, plašio sam se letenja avionom i pre toga. Verujem da za svakog čoveka činjenica da je postao otac ima veliko značenje. Takav je slučaj i sa mnom. Iskreno, još se privikavam na tu ulogu. Rođenje ćerke sigurno je bio najlepši osećaj u mom životu. Oni ljudi koji su to doživeli znaju o čemu govorim. Ostaje mi još mesec-dva da se adaptiram. Nisam razmišljao da li će me očinstvo promeniti, ali vrlo moguće da hoće – izjavio je Teodosić.

Zbog obaveze oko reprezentacije Srbije, Teodosić nema priliku da prve dane provodi sa suprugom i ćerkom, na pitanje da li mu je neobično što nije sa njima kaže:

– Nadam se da im neće dosaditi kada se budu budile pored mene i da ću se brzo navići na to da ne moram rano da ustejam.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milos Teodosic (@milosteodosic4) дана

U toku razgovora dotakli su se prošlosti košakraša, te se nametnulo pitanje, koliko se Miloš Teodosić promenio za poslednjih deste godina, te je on odgoovrio:

– Dosta toga se promenilo. Sazreo sam, kako na košarkaškom, tako i na privatnom polju. Iza mene je mnogo lepih godina i po Americi, novo i poučno uskustvo. Donekle sam zadovoljan kako se to sve odvijalo.

story.rsblic.rsAntonio Ahel/ATA Images

Još iz rubrike