Ništa nije sakrila: Milica Todorović otkrila sve detalje veze sa Petrom Strugarom

22/01/2020 | 12:14

Nakon što je pre par dana glumac Petar Strugar otvoreno pričao o svojoj vezi sa Milicom Todorović koja je neke vreme bila glavna intriga javnosti, sada se i lepa pevačica u emisiji “Amidži šou” oglasila o svojoj romansi sa umetnikom.

Milica je tako otkrila kako su se ona i Petar upoznali, ko je kome prvi poslao poruku, šta joj se dopada kod glumca, ali i neke prilično intimne detalje koji su iznenadili publiku.

Milica Todorović – zašto je nije bilo u medijima

Jedna od omiljenih plavuša domaće javne scene, prvo je voditelju Ognjenu Amidžiću objasnila zbog čega je nije bilo u medijima.

– Nisam bila sposobna da gostujem po emisijama. Prošla sam kroz težak emotivni period, ljubavni. Teško je kad se rastaneš sa nekim sa kim si bio šest godina. Ja sam uvek iskrena, kad mi se plače, plačem, kad mi se smeje, smejem se – rekla je Milica Todorović, a onda objasnila kako je započela romansa sa zvezdom filma “Montevideo”.

– Jesmo u vezi… Možda smo malo manje od tri meseca. Ja iz veze u veze, samo se prilepim ko krpelj i ne možeš da me se otarasiš – nasmejala je sve Milica i nastavila:

– Nije tačno da sam ga ja smuvala, konj nas je smuvao. Konj kao životinja. Ja sam snimala spot za pesmu “Ljubav manje” i trebao mi je konj. Tražila, tražila i onda su ljudi iz produkcije rekli da su ga našli, to je konj Petra Strugara, meni ni na pamet nije padalo da se zaljubljujem i da mi se neko dopadne. Tako da eto, došao na snimanje, upoznala Petra, upoznala konja, a sad je već zajednički konj (smeh). To je miraz. Sve sam ja uredno platila.

To je to: Milica Todorović i Petar Strugar planiraju venčanje?

– Ništa, ja mu posle napisala poruku “E lep ti konj” i on kao “Hahaha, hvala”, bilo je tu nekih doskočica koje nisu za TV, ali jako je duhovit i to je ono što me je privuklo, definitivno su nam se šifre poklopile. U stvari, on je mene muvao, nisam ja njega. Jednom sam sela samo na konja – rekla je Milica Ognjenu, a u toku emisije navela je mnogo toga što je iznenadilo prisutne u studiju, ali i one kraj malih ekrana.

Ona je odgovorila koliko je najviše vodila ljubav u roku od 24 sata.

– Koliko puta sam najviše vodila ljubav u roku od 24 sata? Možda pet, šest puta, tako nekako – istakla je, da bi potom otkrila da se to dogodilo baš sa Petrom.

Nakon toga Milica Todorović igrala je igre po kojima je emisija “Amidži šou” i poznata, a Petar ju je iznenadio pojavivši se iza nje dok je objašnjavala “predmet” koji je morala da reklamira.

story.rsPetar Đorđević

Još iz rubrike