Milica Pavlović – Srpski dekolte koji je zaludeo svet

11/08/2018 | 17:11

Pevačica Milica Pavlović napunila je danas 27 godina, što ne sumnjamo da će (ili da je već) kako dolikuje proslaviti sa prijateljima i porodicom, a ono što je sigurno je da lepotica ima mnogo razloga za slavlje.

Iako još nema ni traga, ni glasa od nekog momka koji bi joj ispunio ljubavni život, jer kako je pevačica u više navrata izjavila da je se muškarci plaše i da joj ne prilaze, ipak iza sebe već ima uspešnu karijeru, a zapazili su je i van granica Srbije – u Americi.

Prošle godine je prvo dospela na naslovne strane stranih medija zbog dekoltea koji je “ponela” u emisiji Ognjena Amidžića, a potom je jedan američki sajt objavio tekst o Milici Pavlović “najlepšoj srpskoj pevačici”! U pitanju je bio portal www.speakerscorner.me, koji je objavio biografiju lepe Milice i sijaset fotografija kojima potvrđuje tvrdnju da gledamo u najlepšu srpsku pevačicu.

⚡ Style ♦️ @stefangolubovic ♦️ @enajovic @djukaivanovic ♦️

Објава коју дели Milica Pavlovic (@senoritamilica) дана

I kod nas naravno važi za jednu od najatraktivnijih pevačica, a ova pažnja joj je donela mnogo dobrih, ali i nekoliko bizarnih situacija. Jednom prilikom je Milica otkrila kako joj je stigla ponuda od nepoznatog Kineza da joj plati 200.000 dolara kako bi joj “skinuo mrak”.

– Naravno da nikada ne bih prihvatila nepristojnu ponudu, kakva god da je i od koga god da dolazi. Svi već znaju koliko sam ponosna osoba, meni bi bilo ispod časti čak i da uopšte odgovorim na takve poruke – rekla je tada pevačica.

S obzirom na nedostatak ljubavnog partnera, mnogi su se pitali i da li je Milica možda više zainteresovana za to da ima “partnerku”…

– Kada ste javna ličnost koja ne eksponira privatan život, ne moraju odmah da vam zalepe etiketu da ste gej – rekla je Milica ranije u jednom intervjuu.

– Međutim, svojim izborom dajete razlog za sumnju, pa razumem pitanja novinara – dodala je pevačica i otkrila zašto krije privatan život, partnera kada je u vezi…

– Ne želim da ga eksponiram. Kada se bude desio onaj kojeg zaista volim svim srcem i kada budem siguurna u njegovu ljubav, rado ću ga pokazati, bilo da je to jedan ili dva dana od početka zabavljanja – zaključila je ona.

Srećan rođendan Milice, a mi želimo i tebi i nama da te gledamo i slušamo još dugo!

story.rsmondo.rsDušan Petrović

Još iz rubrike