Milica Pavlović OTVORILA DUŠU: Sa majkom NIJE U KONTAKTU, a sada je otkrila koga NAJVIŠE VOLI

31/01/2019 | 23:00

Pevačica Milica Pavlović odrlasla je sa bakom i dekom u Gornjem Binibordu, a više puta je isticala da su joj oni priuštili lepo i bezbrižno detinjstvo, iako ga je provela bez majke. Popularna pevačica ističe da joj majka nikad nije nedostajala i da ne želi više ni da je vidi.

– Istina je da se sa majkom nisam čula deset godina, ali sam zbog nekih okolnosti imala priliku da je jednom vidim izdaleka i to je sav kontakt koji sam sa njom imala. Od malih nogu sam naučena da budem borac i da moram da verujem najviše sebi, te da preuzmem odgovornost za svaku odluku koju donesem – ispričala je pevačica kojoj su baba i deda najveća podrška u životu.

– Najviše na svetu volim baku i deku. Veoma sam ponosna što su me oni vaspitali i od mene napravili jednu normalnu devojku, koja je sposobna da se sama izbori za sve svoje snove. Oni su moj najveći oslonac u životu – ističe Milica i konstatuje da se u njenom životu još nije pojavio pravi muškarac.

– Mene ne povezuju sa poznatim muškarcima jer ne dajem povoda i ne spadam u tip devojaka koje olako ulaze u ljubavne veze. Kada se bude pojavio muškarac koji će me osvojiti, neće biti potrebe da mediji nagađaju na tu temu. Svima ću ga sa zadovoljstvom predstaviti. Do tada ovi što su na testu nisu vredni pomena – zaključila je Pavlovićka za “Star”.

Story.rsBlic.rs/StarAta Images Antonio Ahel

Još iz rubrike