Milena Vasić otkrila kako se Aleksandra Prijović snašla na snimanju serije “Ubice mog oca”

17/08/2019 | 19:15

Ulogom Bibe privukla je pažnju u seriji “Ubice mog oca”, a Milena Vasić vraća se na male ekrane i u novoj sezoni ovog projekta gde ćemo videti kako deli kadar sa pevačicom Aleksandrom Prijović.

– Lik Bibe vraća se u četvrtu sezonu sa jednom vrlo atraktivnom i zanimljivom pojavom. Ona rešava jednu situaciju koja se pre svega nje tiče, a onda naravno i ostalih aktera – pomalo tajnovito kaže za “Blic” Milena Vasić pa na pitanje da li je savetovala koleginicu iz druge branše koja gostuje u seriji, kaže:

– Susret sa njom je za mene bio veoma prijatan i ono što me je iznenadilo kada sam je upoznala jeste da sam shvatila koliko je ona zapravo mlada. S time su se našalili i moji iz ekipe, koji su rekli da sam to prvo prokomentarisala, njenu mladost. Ona je zaista jedno divno mlado stvorenje koje prevashodno svojim radom, upornošću i vrednošću krči svoj put.

Prema njenim rečima, pevačica se odlično snašla na setu.

– Nije mi prvi put da sarađujem s nekim ko nema iskustva s glumom. Tako da su joj moji saveti dobrodošli i nadam se da su bili jednostavni i razumljivi. Videćete seriju i mislim da se Aleksandra jako dobro snašla u svemu – kaže Milena za “Blic”, koju smo u više projekata imali prilike da čujemo kako lepo peva.

– Ja sam đak Muzičke škole “Josip Slavenski”. Završila sam pevanje i sviram klavir. Posle se moj put kao glumice, pored Jugoslovenskog dramskog pozorišta gde sam član, gradio i kroz Pozorište na Terazijama, gde sam igrala u mjuziklima i u nekoliko predstava. Tako da mogu da kažem da je moj deo glumačke karijere prožet pevanjem – objasnila je ona.

story.rsBoško Karanović

Još iz rubrike