Megan Markl iskreno: Nikada nisam bila dovoljno mršava, ni dovoljno lepa

06/12/2017 | 20:15

Iako ime Megan Markl odavno nije nepoznanica, naročito u glumačkim krugovima, veridbom s britanskim prestolonaslednikom Harijem stekla je slavu širom sveta. Ali ko zna da li bi se bilo šta od toga dogodilo da Megan nije poslušala savete legendarne kasting menadžerke April Vebster

Megan Markl (36) rodila se u Los Anđelesu i ceo je život sanjala o uspešnoj karijeri glumice, ali trebalo je da prođe mnogo vremena i godina da joj se to ispuni.

U jednom intervjuu pre dve godine Megan je otkrila kako su joj često govorili, kada bi dobijala odbijenice za uloge, da je ili ‘prelepa’ ili ‘nedovoljno lepa’, da je ‘premršava’ ili ‘nedovoljno mršava’.

Upravo joj je susret s April Vebster, dobro znanim imenom u Holivudu, kasnije otvorio mnoga vrata.

– Mnogo sam želela da pronađem svoje mesto u industriji koja te zapravo kritički posmatra i izvlači sve tvoje mane i nedostatke na površinu. Nikada nisam bila dovoljno mršava, dovoljno lepa, smetala im je moja boja kože, a onda sam drugi dan bila premršava, prelepa i previše tamnoputa – iskreno je ispričala Megan.


U svojim ranim dvadesetim godinama jako se trudila da postigne savršenu formulu za uspeh u Holivudu, u kojem je još uvek izgled najvažniji. Razgovor s April otvorio joj je oči pa je napokon postala ono što jeste.

– Nikada je pre nisam upoznala, a onda me na mojoj prvoj audiciji kod nje zaustavila u pola scene i jednostavno rekla – “moraš znati da si dobra onakva kakva jesi”. Ostala sam bez reči. Niko me nikada pre nje tako doživeo, niti mi tako nešto rekao i onda u toj sobici u Burbanku, i to žena koja me nikad pre nije videla, otvorila mi je oči. Moja prva reakcija bila je da se nasmejem. Da se zaista nasmejem jer je to bio jedini način da zaustavim suze u očima. Ona je prva koja je videla mene onakvu kakvu jesam, iza debelog sloja šminke, veštačkog tena i naglašenog rumenila. Rekla mi je – “manje šminke, više Megan” – rekla je Megan u inervjuu, prenosi tportal.hr.

Kako je dodatno pojasnila, upravo je April Vebster uvidela njenu nesigurnost koju je jako pokušavala da sakrije.

– U tom trenutku upravo je to bio poziv koji me probudio – zaključila je buduća supruga princa Harija.

story.rsguliver/getty

Još iz rubrike