Marko Bulat opet ZAVRŠIO NA SUDU sa bivšom suprugom

12/02/2019 | 13:35

Marko Bulat ponovo ima problema sa zakonom, a situacija je ovoga puta prilično bizarna.

Naime, na pevačevu staru adresu je stigao poziv da se prijavi na sud.

– Ništa mi nije jasno! Ni ko me tačno tuži, ni zbog čega sam tačno tužen! Najkraće rečeno, tuži me valjda država zbog “Ratova zvezda” – ispričao je za Scandal pevač koji je poznat kao strastveni zaljubljenik u ovu franšizu.

Bulat je pre desetak godina oformio klub obožavalaca ovog filmskog serijala, a to ga je sada koštalo poziva na sud.

– Za osnivanje je bilo potrebno troje ljudi, pa smo osnivači bili moja bivša supruga, moj bivši šurak i ja, a sve se vodilo na moje ime. Tada sam bio zamislio da jednog dana otvorim kafić u koji bi dolazili ljudi koji vole “Ratove zvezda”, da tu gledamo filmove, diskutujemo, da se družimo. Ali, nikad tu ideju nisam realizovao i gotovo da sam zaboravio da sam svojevremeno zvanično osnovao to udruženje, klub ili kako se već to zvanično zove. Poziv na sud me je vratio na tu priču, staru deceniju – nastavio je priču Marko.

– Odmah sam otišao u poresku upravu opštine Rakovica, gde sam živeo. Tamo sam proverio i moje finansijsko zaduženje je nula. Znači, nemam nikakve finansijske obaveze, niti dugove! Ne znam još tačno, ali možda je trebalo da podnosim izveštaje o radu udruženja koje ništa nije radilo. Kažem vam, zgranut sam. Tašta će sve da mi razjasni – zaključio je priču Bulat.

story.rsScandalAntonio Ahel/ATA Images