Marina Visković objavila novu pesmu a novi hit je posvetila njemu! (video)

03/02/2020 | 11:20

Marina Visković konačno je prekinula diskografsku pauzu i preksinoć objavila novu pesmu koja nosi naziv “Napolje”.

Hit zavodljivog ritma koji već beleži odlične rezultate na YouTube-u Marina Visković posvetila je Milanu Raduloviću Laći, sinu Marine Tucaković, koji je i pisao tekst za ovu numeru.

– Pesmu posvećujem mom drugu Laći – napisala je ona na Instagramu.

Dugo su odlagali svadbu: Marina Visković raskinula veridbu?

Marinin novi hit već ima oko 150.000 pregleda a ne sumnja se da će ovo biti jedna od slušanijih pesama na trendingu!

 

View this post on Instagram

 

Veceras u 20h izlazi pesma “Napolje” koju sam posvetila mom drugu Laci koji je i napisao tekst ..☝️ @honourableschoolboy 💖

A post shared by Marina Viskovic👼 (@marina_viskovic_official) on

Poslušajte Marinin novi hit:

Marina Visković nedavno je priznala da ne mašta o udaji

Marina Visković koja uživa u stabilnoj vezi, više puta je navela, da joj papir kao dokaz ljubavi ništa na znači, ali ističe da joj se u 30-im godinama pojavio majčinski instinkt. 

– Kod nas se to nikada ne zna. Imali smo planove, ali to odlažemo jer mi zaista nije važno. Nisam tip koji o tome mašta. Mirko mi kaže: Hajde makar žurku da napravimo. Poznavajući nas, to će biti luda žurka. U 30-im godinama sam i probudio mi se majčinski instinkt. Bićemo srećni ako se to dogodi, ali mislim da je to negde svakome od nas zapisano kada će biti – rekla je Marina Visković za Blic.rs

Pored izuzetnog talenta, Marina Visković poseduje i taletan za modni dizajn a vest o njenoj prvoj kolekciji isplivala je u aprilu 2019. godine.

– Ne krijem to, ali nisam želela ni da eksponiram jer muzika je moja ljubav, a to mi je više hobi. Spontano sam počela na tome da radim. Inspirisana sam lepim i jakim ženama.

story.rspromo

Još iz rubrike