Marina Tadić: Sve prave ljubavi su tužne, pa je tako bila i ova moja

05/11/2017 | 16:17

Svako od nas tokom života ima lepe i manje lepe trenutke. I ona je prošla kroz one teže koje su i te kako ostavile traga na njoj. No, Marina Tadić je uspela da se izbori sa njima, savlada ih i ostavi iza sebe.

Kako i sama kaže, presudna za njen život bila je 2015. godina i to zbog kraha velike ljubavi koji je doživela gore nego bilo koji prekid do tada.

– Mnogo sam radila na sebi da ne bih doživela stanje iz 2015. Ta godina me je sahranila. U 2015. se dogodila moja najzrelija ljubav. Bila je to ona emocija koja se jednom desi ili se ne desi. Sve prave ljubavi su tužne, pa je tako bila i ova moja – iskrena je bila Marina u intervjuu za “Srbija Danas”.

A post shared by Marina Tadic (@marinatadic1) on

Kaže da je sada naučila da kontroliše teška stanja, ali i da ne potpada pod šablon navika koje ima obična žena u Srbiji.

– Ne pijem kafu skoro uopšte, nisam od onih žena koje moraju da je popiju ujutru. Volim kafu posle ručka. Ujutru kada ustanem prvo doručkujem i popijem vodu ili ceđenu pomorandžu. Uopšte ne tračarim. Inače, nemam puno ženskih prijateljica, bolje se slažem sa muškarcima jer sam se sa njima ceo život i družila. Možda zato i ne pijem kafu, zato što sam uvek sa njima pila alkohol- kaže kroz osmeh ova prelepa pevačica koja je nedavno publiku iznenadila novom pesmom “Ubica”.

Story.rssrbijadanas.com/blic.rsMiloš Nadaždin

Još iz rubrike