Marija Šerifović otkrila tajnu broja 11 (video)

14/11/2017 | 14:58

Pevačica Marija Šerifović priznala je zbog čega joj je broj 11 po kome je nazvala svoju novu pesmu bitan u životu.

Iako je Marija pesmu “11” prvi put izvela na Dan zaljubljenih kada se tom prilikom uključila u lajv na Instagramu, trebalo je da prođe skoro godinu dana do zvanične premijere.

– Trebalo je mnogo vremena da se uradi ovakav aranžman i da se pesma zgotovi, što se kaže. Kada kažem da je neka pesma autobiografska, tada ne mislim da sam je ja pisala ili da je to radio neko drugi, dok sam mu ja sedela nad glavom. Samo jedna pesma potpuno opisuje Mariju Šerifović, njen život, ali i kompletnu suštinu, a reč je o “Pametna i luda”. Sve ostalo što pevam sam na ovaj ili onaj način preživela i proživela, a potom sam u svojoj glavi i biću sve te emocije obradila i izbacila kao delo. U tom smislu, nikada ne bih mogla da otpevam tekst koji me ne pogađa, a u novoj pesmi refren je bio presudan – kaže Marija za Alo i objašnjava zbog čega je u naslov emotivne pesme stavila broj 11:

– To je datum koji mi se mnogo puta događao, a rođena sam u novembru. Jedanaest je moj srećan broj, a u životu mi se puno lepih stvari dešavalo i na neki način su imale veze sa tim brojem.

Uživajte u Marijinoj prelepoj baladi.

story.rsalo.rsAntonio Ahel/Ata Images

Još iz rubrike