Malo poznati životni put Srđana Predojevića će vas potpuno IZNENADITI, o OVOME NE GOVORI NIKADA!

21/03/2019 | 18:51

Poznati voditelj je na privatnom planu vodio bitke ali se to po njemu nikad nije moglo videti…

Voditelj koji je magistrirao 2012. godine je na Fakultetu za medije i komunikacije u Beogradu ima dva posla.

Srđan je takođe zaposlen u Vazduhoplovnoj akademiji i završio je školovanje za pilota.

– Kao i većina dečaka, želeo sam i maštao da budem pilot, međutim, život me odveo na drugu stranu, pa sam diplomirao novinarstvo, po čemu me ljudi i znaju, ali malo ko zna da je to samo moj honorarni posao. Iako voditeljski posao veoma cenim i volim da ustajem rano kako bih vodio emisiju, moj posao i zvanično zanimanje je portparol Kontrole letenja Srbije i Crne Gore, gde sam položio za pilota privatnog aviona. To je jednomotorni avion za sportske namene, što znači da ne mogu da prevozim putnike, a to mi i nije cilj jer mi porodica i vreme ne dozvoljavaju da upišem još jedan fakultet. Dosta mi je učenja, a za linijskog pilota morao bih još dve i po godine da pohađam nastavu – rekao je on jednom prilikom za domaće medija.

Predojević je u braku sa Mirjanom Lazarević od 2014. godine. Pre nego što su stupili u brak, Srđan i Mirjana su godinama bili u vezi, a na sudbonosno “da” rekli su u Parizu.

Par ima dvoje dece, osmogodišnjeg sina Stefana i šestogodišnju ćerku Sofiju, a 2012. godine izgubili su dete, dok je Mirjana bila u poodmakloj trudnoći, što je bio veliki udarac za njihovu porodicu.

– Nažalost, istina je da smo izgubili bebu, ali o tome ne želimo da pričamo. Hvala – rekao je tada Srđan za domaće medije. Ipak, uz ljubav i podršku koju pružaju jedno drugome uspeli su da prebrode najteže trenutke.

Story.rspulsonline.rsPetar Đorđević

Još iz rubrike