Malo bogatstvo: Evo koliko Severina zarađuje od svog Instagram profila

22/02/2018 | 17:20

Sve ljude interesuje kako se to zarađuje preko društvenih mreža i kolike su sume novca u igri. Ako anonimna devojka može da dođe do titule instagram modela, koliko li onda zarađuju prave zvezde? Odgovore na ova pitanja je teško naći, ali sada se zna koja je prava istina, makar u Severininom slučaju.

Ako ste mislili da je za zaradu na Instagramu neophodno imati fantastičan stil, varate se. Severina, uostalom, u modnom pogledu brlja za sve pare, a sudeći po informacijama do kojih je došao časopis “Hit”, ipak prihoduje ozbiljne sume od tih svojih modnih izleta.

Објава коју дели Severina Kojic (@severina) дана

Verovali ili ne, ova pevačica za svega par sekundi, koliko joj je dovoljno da objavi sliku na Instagramu, može da zaradi i do 5.000 evra.

– Severina ima dobru cenu na Instagramu jer je popularna u celoj bivšoj Jugoslaviji. Osim što dobija besplatnu garderobu, nakit, torbe i satove u zamenu za objavu na internetu, fime joj daju i novac. Kad je ova vrsta reklame bila u povoju, zarađivala je po 1.000 evra po objavi, a sada ta cena ide i do 5.000 evra. To je ogroman novac, a ona ga inkasira za nekoliko minuta. Poritom i njene fan stranice prenesu objavljenu fotografiju, što je dodatna reklama – kaže izvor časopisa “Hit”.

Објава коју дели Severina Kojic (@severina) дана

A Severini to nije dosta – ne samo da privlači pažnju na svoje fotografije tako što mužu Igoru “otima” čak i gaće, ona ima još jedan plan za njega.

Kako pevačica, naime, pokriva samo tržište ženskih proizvoda, kako otkriva isti izvor, plan joj je da u sve uključi i svog supruga Igora Kojića koji će reklamirati proizvode namenjene muškarcima.

Објава коју дели Severina Kojic (@severina) дана

Eto, pet hiljada evra za samo jednu objavu – nije ni čudo što pevačica pokušava da svakom svojom novom slikom iznenadi pratioce i poveća broj pratilaca.

Објава коју дели Severina Kojic (@severina) дана

story.rszena.blic.rsJelena Balić

Još iz rubrike