Maja Šuput: Zaljubila sam se kao klinka

02/01/2018 | 16:50

Prošla godina bila je za hrvatsku pevačicu Maju Šuput više nego uspešna, a čestitajući Novu godinu svojim pratiocima na Instagramu, osvrnula se na najvažnije momente koji su joj se dogodili.

– Za mene je 2017. bila uzbudljiva, neprospavana, emotivna, zabavna, prezaposlena, ali sjajna godina. Nema grada u kojem nisam pevala, nema broja kilometara koje sam proputovala, odradila sam sjajni TV show, zaljubila se kao klinka, donela milion dobrih i po koju lošu odluku, trudila sam se biti dobra ćerka i dobra prijateljica. Zahvaljujem svima koji su mi bili podrška, a posebno ljudima koje ni ne poznajem, a dobijam ljubav i aplauz od njih. Hvala svima koji ste uz mene, želim vam sve najbolje i najlepše pa da nam 2018. bude godina kakvu priželjkujemo. Voli vas vaša Maja – poručila je pevačica.

Maja je Novu godinu dočekala u društvu prijateljica. Pevačica je zablistala u uskoj beloj haljini, koja je naglasila njenu vitku liniju.

Објава коју дели majasuput (@majasuput) дана

Već sada Maja uživa na nekoj dalekoj destinaciji u zasluženom odmoru, a fotografiju iz aviona podelila je i sa pratiocima na Instagramu.

Објава коју дели majasuput (@majasuput) дана

story.rsinstagram, instagram printscreen

Još iz rubrike