Luka Jović dostigao je juče VRHUNSKI USPEH, ali da li ste znali KAKVA LEPOTICA je majka njegovog sina – samo pogledajte! (foto)

05/06/2019 | 21:34

Juče je poput bombe odjeknula zvanična potvrda velikog Real Madrida o tome da je Luka Jović njihov novi igrač, a ovo je najveći transfer jednog našeg igrača ikada!

Naime, u redove španskog velikana Luka Jović će iz Ajntrahta preći za neverovatnih 60 miliona evra, a Real se za nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde zainteresovao posle sjajne sezone koju je ostvario u pomenutom nemačkom klubu.

Inače, Jović igra i za reprezentaciju Srbije, a ova godina je slavnom napadaču svakako najbolja u životu, s obzirom da ne samo da je potpisao šestogodišnji ugovor za “kraljevski klub”, već je u februaru postao i otac!

Naime, dugogodišnja Lukina izabranica Anđela Manitašević pre četiri meseca na svet je donela dečaka Davida. Inače, o vezi ovog para ne zna se mnogo, osim da su u ljubavi već pet godina, te da su u jednom trenutku imali kratak prekid.

No, tu krizu su uspeli da prevaziđu, pa sada uživaju u čarima roditeljstva. Zanimljivo je da ni jedno ni drugo na društvenim mrežama uopšte ne objavljuju zajedničke fotografije, iako Anđela često deli slike njihovog sinčića.

Ova atraktivna, vitka plavuša takođe neretko podeli i svoje fotke, a trenutno živi u Beogradu. Da li će se pridružiti Luki u Madridu – ostaje da vidimo.

Story.rsŽena blicAta Images, Instagram

Još iz rubrike