Lepa Brena: Za mene nije prevara ona koja je seksualna već kada te neko izda kao čoveka, kad neko izda porodicu

09/12/2017 | 12:17

Folk diva kaže da za sve ove godine na prevaru nije gledala kao na seksualni čin jer je mnogo gore kada neko izda porodicu i bračnog partera.

Pevačica Lepa Brena i bivši teniser Slobodan – Boba Živojinović juče su proslavili 26 godina braka. Iz ljubavi koja traje više od dve decenije imaju dva sina Viktora i Stefana, dok Boba iz prethodnog braka ima naslednika Filipa, kojeg je Brena prihvatila kao svog.

Putovanje u Aziju: Lepa Brena i Boba proslaviće 26 godina braka na Tajlandu

Brena kaže da je za uspešan brak najvažnija spremnost na kompromis.

– Ukoliko ne pravite kompromise, ne može ni posao, a kamoli brak da bude uspešan. Jer se u braku sretnu dvoje ljudi različitih profesija i načina života, tako da ukoliko nema kompromisa, porodica ne može da opstane ni da funkcioniše. Kada se sretnu jedna svetska i jedna balkanska karijera, ispostavi se da je najbitnije uskladiti porodične i profesionalne obaveze, a da pritom ne izgubite sebe. To je mudrost. Sa godinama postanete mudriji i tolerantniji. Svi smo mi imali momente pucanja koji su izazvani svim samo ne lepim životom – priznaje pevačica raskošnog glasa koja se pre braka četiri godine zabavljala sa Bobom.

Na pitanje da li je bila spremna da suprugu oprosti prevaru, iskreno kaže:

– Uvek sam govorila da je seks danas toliko jedna devalvirana priča i roba koja se prodaje vrlo jeftino. Tako da nije za mene prevara ona koja je seksualna nego je prevara kada te neko izda kao čoveka i kad neko izda svoju porodicu.

Decenije koje je provela u zagrljaju istog čoveka ne bi menjala ni za šta na svetu, a krize u braku opisuje stihovima svoje pesme.

– Imam jednu pesmu, a stihovi kažu ovako: „tako je lako reći kraj i otići, al’ znaj, na tom putu ja ću večno stajati“ – kroz osmeh nam je izrecitovala slavljenica.

Zanimalo nas je da li je Bobi u nekom trenutku smetala njena ogromna popularnost u regionu:

– Ne možete biti uspešni poslovno ako privatno nemate stabilnu vezu. Za zdrave odnose u porodici je jednako važno da otac porodice bude lider i neko kome se veruje, kao i da žena bude stabilna i uspešna.

Najskuplja svadba na Balkanu: Ovako je sve izgledalo pre tačno 26 godina kada su se venčali Brena i Boba (video)

Najskuplja svadba na Balkanu: Ovako je sve izgledalo pre tačno 26 godina kada su se venčali Brena i Boba (video)

– Još si uvek moja želja, moje da mi je ono “ništa” kad pitaju me šta mi je – glasio je Brenin citat ispod fotografije na kojoj ona Bobi stavlja burmu.

Inače, citat je iz jedne od knjiga satiričnih priča Perice Jokića, srpskog književnika i satiričara.

story.rsblic.rsm.m./ATA images

Još iz rubrike