Lepa Brena PONOVO IMA ZDRAVSTVENE PROBLEME: Trpi JAKE BOLOVE

25/12/2018 | 11:50

Lepa Brena, nakon problema sa sinusima, zbog čega joj je urađen skener glave, suočila se s novim zdravstvenim problemom.

Folk zvezdi je stradala hrskavica u kolenu, pa je nedavno posetila doktora, koji joj je prepisao terapiju na koju ona redovno odlazi.

Prema rečima izvora bliskog vlasnici „Granda“, ona je trpela nesnosne bolove, pa je potražila stručnu pomoć. Već izvesno vreme Brena posećuje jednu privatnu medicinsku ustanovu na Banovom brdu, gde o njenoj nozi brine jedan od najboljih stručnjaka u zemlji. Cena po terapiji je oko 50 evra, ali pevačica ne žali novac, samo da joj bude bolje.

– Brena već godinama ima problem s nogom. Njoj se istrošila hrskavica zbog toga što se preterano bavi fizičkom aktivnošću. To je i normalno jer je sastavni deo njenog posla da igra na koncertima i uglavnom je na visokim štiklama, što dodatno doprinosi oštećenju zglobova. Pre nego što se obratila stručnjaku za pomoć, ona je koristila želatin, ali joj to nije pomoglo da se hrskavica obnovi. Bol je bio sve intenzivniji, pa je morala da krene na terapije. Baš se uplašila i, da ne bi stanje bilo gore, pošla je na terapije – priča izvor blizak Breni za “Kurir”.

On kaže da je pevačica ozbiljno shvatila zdravstveni problem i da je promenila sve životne navike kako bi spasla nogu.

– Osim lekovima i vežbama, propadanje hrskavice zglobova može da se ublaži i boljim izborom hrane. Brena to zna i godinama se hrani zdravo i izbalansirano, što joj olakšava borbu s viškom masnoće u krvi i pomaže u obnavljanju hrskavice. Njoj su nutricionisti tačno napravili plan i režim ishrane i unosa korisnih namirnica i svakodnevno odlazi kod terapeuta koji s njom po sat vremena radi na ojačavanju zglobova – završava Kurirov sagovornik.

Povodom ovih navoda oglasila se i Lepa Brena:

– Idem na terapiju. Jačam mišiće i osvežavam zglobove i koleno koje sam polomila još 1992 godine – rekla je ona.

story.rskurir.rsAntonio Ahel/ATA Images