Lepa Brena: Ja sam žena koja je preživela otmicu deteta, više se ničega ne bojim

06/10/2018 | 16:15

Pevačica Lepa Brena uskoro proslavlja 35 godina karijere. A za to vreme, desilo joj se mnogo lepih stvari, ali i nešto što mnoge majke ne bi preživele. Ona je preživela otmicu sina Stefana koje se i dan danas, osamanest godina kasnije, nerado seća.

– Mislim da sam sve svoje strahove doživela onda kad je trebalo. Moja prva trema datira iz petog razreda osnovne škole, kad sam morala da pevam i kada sam premrla od straha. Sa prvom pobedom, moji strahovi su nestali. Naime, ja sam žena koja je prošla raspad Jugoslavije i otmicu deteta, posle toga više se ničega ne bojim. Imala sam dve veoma ozbiljne tromboze, tako da ne bih o tim šok stvarima. Zadužena sam da ljude činim srećnima i obradujem ih nekim lepim vestima, tako da o tom strahu nema nikakvog govora – rekla je Lepa Brena za “Kurir”.

Podsetimo, sve se desilo 2000. godine kada pevačica pet dana nije znala gde joj je sin. Ona i njen suprug Boba Živojinović morali su da plate 2,5 miliona maraka kako bi ponovo bili sa svojim detetom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa) дана

Iako je preživela i ovakve trenutke Brena je danas nasmejana i raspoložena i drugih stvari iz prošlosti se rado seća, a i prepičava ih.

– Nekada smo radili 31 dan u Domu sindikata, 17 dana u Sava centru uzastopce. To su bili svojevrsni rekordi. Nastojala sam da svojim radom napravim nešto po čemu će me se sećati sve generacije. Danas je moderno da se sve više priča o stajlingu – kaže pevačica.

– Ovo je jedan težak i naporan rad i verujem da ima više kredibiliteta nego bilo šta drugo. Nekada sam sama radila i šminku i frizuru. U moje vreme nije bilo te specijalne tehnike.

– Ja sam smišljala kreacije, a moja mama je šila pošto je bila profesionalni krojač, a lepotu sam nasledila od oba roditelja – istakla je pevačica.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa) дана

Iako je nizala mnogo uspeha, sebe ne smatra najvećom balkanskom zvezdom.

– Uopšte ne razmišljam o tome ko je najveći, najmanji i srednji. Sada gledam da priredim jedan spektakl kojim ću obradovati sve poklonike moje muzike svih ovih godina. Pošto je to moj rođendan i proslava 35 godina karijere, gledaću da apsolutno uživam u tome – istakla je Brena.

Pevačicina najveća podrška je upravo njen suprug Boba Živojinović sa kojim je prošla kroz sve lepe, a i one ne baš tako vedre trenutke u životu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa) дана

story.rskurir.rs/blic.rsAndreja Damnjanović

Još iz rubrike