Lepa Brena: Boba mi dozvoljava samo čašu vinu jer zna da ću nešto zabrljati ako popijem više

09/10/2019 | 17:55

Lepa Brena (58) decenijama sa suprugom Bobom Živojinovićem (56) živi u vili na Bežanijskoj kosi, a donedavno su sa njima bili i njegov sin Filip i zajednička deca Stefan i Viktor.

Međutim, sada jedini koji je ostao sa njima jeste najmlađi naslednik Viktor.

Brena sada priznaje da jedva čeka da se i Viktor osamostali, prenosi Vip.

– Ne plašim se da ostanem sama sa Bobom jer je to nešto što želimo. Često sam govorila da je normalno da deca odu što pre od roditelja i da se osamostale. Tada odnos s decom bude mnogo bolji, zdraviji i sa više poštovanja. Ne želim da ih gušim, a i došlo je vreme da Boba i ja napokon imamo vreme za sebe. Odgovara mi što više nisam toliko posvećena deci – priznaje Brena i dodaje:

– Želim da se posvetim svom zdravlju i društvenom životu. Želim da idem na duga putovanja i da prestanem da radim – objašnjava folk zvezda i priznaje da nije imala problem sa tim da decu posavetuje da mogu da se obrate stručnom licu, ako sa njom ili Bobom ne mogu da podele neke stvari.

Od malih nogu naučila sam ih da se obrate meni ili tati za svaki problem koji imaju. Uvek sam tu da im pomognem i da ih saslušam. Čak sam im govorila da potraže stručnu pomoć ako ne mogu da pričaju. Mi smo tokom njihovog odrastanja razgovarali o svemu, i o školi, devojkama, novcu… U našem domu nijedna tema nije tabu – objasnila je Brena i nasmejala sve izjavom da joj Boba dozvoljava da popije samo jednu čašu vina, a evo i zbog čega.

– Tu nisam za primer. Boba mi dozvoljava samo čašu vinu jer zna da ću nešto zabrljati ako popijem više. Drži me dalje i od kuhinje i čaše – zaključila je Brena za Vip.

story.rsAntonio Ahel/ATA Images/Andreja Damnjanović

Još iz rubrike