Leksington, Dženan i Projekat bend pred punim Tašom sinoć otvorili festival!

02/06/2018 | 12:45

„Impero Music Week“, festival kojim ove godine započinjemo leto, sinoć je na Tašmajdanu otvoren nasupima „Projekat benda“, Dženana Lončarevića i Leksington benda“.

Pred 10.000 ljudi koliko je posetilo ovaj festval prvog dana, najpre su sjajnu žurku napravili momci iz „Projekat benda“ prvom pesmom „Pazi se“, a potom oduševljavali beogradsku publiku više od sat vremena hitovima poput „Pametna“ i drugih.

Ogromne ovacije za neverovatnu atmosferu koju je napravio, dobio je Dženan Lončarević otpevavši svima omiljene pesme „Ljubim u prolazu“, „Loša“ i „Nikome ni reč“. Više od jednog sata svi oni koji su posetili prvi dan festivala uživali su uz Dženana, nakon kog su skandiranjem dočekini „Leksingtonici“.

Nakon tri sporije pesme, Bojan Vasković se obratio publici pred kojom su prošle godine na istom mestu napravili veliki koncert:

– Da li smo sad spremni za žurku? – nakon ovog pitanja zapevao je pesmu „Ja te srećom častim“ uz koju se Tašmajdan zatresao.

Uspešnan prvi dan festivala, večeras će nastaviti „Neverne Bebe“, „Ju grupa“ i „Kerber“ svojim koncertom u okviru „Impero Music Week-a“, dok će finalnu noć, 3. juna na sjajne hitove ’90-ih podsetiti „Beat Street“, „B3“, Dr Iggy, Ivan Gavrilović, Di-džej Đuka, Gru i „Moby Dik“.

Dženan i Leksington bend posvetili pesmu Sinanu!

U čast preminulom legendarnom pevaču Sinanu Sakiću koji je izgubio bitku sa bolešću juče, najpre se publici obratio Dženan,a potom otpevao hit proslavljenog muzičara „Da se opet rodim“:

– Sinan je ovde prošle godine održao koncert i želim da mu se zahvalim na svemu što nam je ostavio. Večeras ću u njegovu čast otpevati njegovu pesmu.

I momci iz „Leksington benda“ ukazali su čast Sinanu Sakiću i posvetili mu pesmu „Bolje biti pijan, nego star“.

– Kao što je Dženan odao počast dragom Sinanu i mi ćemo otpevati jednu od pesama koju je mnogo voleo – rekao je Bojan Vasković.

story.rspromo

Još iz rubrike