Lea Kiš Jokić: Svaki brak ima šansu da uspe ili da traje, ako je prioritet porodica, muž, dete

20/03/2018 | 18:24

Voditeljka Lea Kiš Jokić više od dve decenije uživa u braku sa suprugom Momčilom Jokićem. Iako smo svedoci da mnogi brakovi poznatih ličnost lako pucaju u današnje vreme, voditeljka može da se pohvali čvrstim i harmoničnim brakom i nakon mnogo godina zajedničkog života.

– Ljudi se pronađu ili ne. Svaki brak ima šansu da uspe ili da traje, ako je prioritet porodica, muž, dete. Kompromis, razumevanje i želja da zajedno kao porodica napredujete, jedan je od recepata za uspešan brak – kaže Lea.

Ona je puna ponosa ispričala zbog čega je baš Momčila odabrala za svog životnog saputnika.

Објава коју дели Lea Kis-Jokic (@leakis.lk) дана

– Moj muž me je osvojio pre svega svojom inteligencijom, on je jedan analitičan i obrazovan čovek. Kad smo se upoznali, na prvi pogled mi se dopao fizički, jer je izuzetno zgodan muškarac, sa mnogo manira, duhovit i drugačiji od mnogih koje sam sretala. Vremenom sam upoznala i njega na drugi način, kao čoveka posvećenog mnogim interesovanjima, željom za putovanjima, istraživanjima, produhovljenog intelektualca koji zna u životu da stavi stvari na svoje mesto. Kada razmišljam da li mi nešto smeta kod njega, mogu samo da se našalim, jer je to retka osobina za muškarce sa našeg podneblja. On je previše uredan, pedantan, kao i svaka devica u horoskopu. Rekla bih pre da je to vrlina, a ne mana – poručuje voditeljka.

U javnosti su mišljenja podeljena oko njene odluke da nakon više od jedne decenije napusti Pink i pređe u jato Saše Popovića, ali njena porodica ju je maksimalno podržala u ovom poslovnom potezu.

– Naravno da će me podržati, ako ja to želim. Ako je meni potrebna promena, oni su tu da mi daju podršku. Uvek se konsultujem oko posla sa njima, ali svako za sebe na kraju donosi odluke, i to je zrelo i ispravno – zaključuje Lea za Puls.

Објава коју дели Lea Kis-Jokic (@leakis.lk) дана

story.rspulsonline.rsPetar Đorđević

Još iz rubrike