Kristina Kovač se odselila u Švedsku, a na društvenim mrežama TRAŽI ZAPOSLENJE

01/07/2019 | 18:00

Umetnica Kristina Kovač pre izvesnog vremena odselila se u Stokholm gde traži posao i pohađa časove švedskog jezika.

Naime, kantautorka oglasila se tim putem na društvenim mrežama.

– Treba mi posao sa ugovorom na minimum šest meseci i minimum 80 odsto radnog vremena. Samo sa takvim ugovorom mogu da tražim personalni broj u Švedskoj. I posao od kojeg mogu da živim – napisala je Kristina svoj oglas.

Kako još stoji u njenom postu na Fejsbuku, ona bi volela da radi kao profesorka muzičkog, ili da bude asistent nekom učitelju pevanja, ali ne beži ni od ostalih poslova.

– Osim muzičkog iskustva i talenta…umem dobro da pišem – i na srpskom i na engleskom.

Dve ruke imam – sve što mogu vredne ruke, to uglavnom umem da radim. Od iskustava u drugim poslovima mogu da navedem – glumu u svojim spotovima, kao i par epizodnih uloga u filmovima i serijama…kratkotrajno konobarisanje u mladosti…kratkotrajno sekretarisanje, isto u mladosti…prodaju gumenih lutkica na ulici u turističkoj četvrti Atine…Zašto navodim sve ovo? Pa da bude jasno da se ne libim da radim svaki pošten posao i da nisam neka razmažena, dignutog nosa, nesposobna za normalan, pošten rad. Sve ove poslove, osim konobarisanja, radila sam kad sam uveliko bila deo dua K2 (u prevodu, popularnost u Srbiji je već bila prisutna) – napisala je Kristina između ostalog na Fejsbuku, a za magazin Gloria rekla:

– Ovaj period je nesvakidašnji i stresan, samim tim i neprikladan za davanje intervjua. Kada budem znala na čemu sam, ostajem ili idem, onda ćemo da razgovaramo – bila je iskrena ova sestra Kovač.

story.rsFacebook/Kristina Kovac

Još iz rubrike