Kraj ljubavi nakon dve i po godine – Šeril Kol i Lijam Pajn potvrdili raskid

02/07/2018 | 19:30

Poznati pevači Šeril Kol i Lijam Pajn raskinuli su svoju ljubavnu vezu.

Slavni par je na društvenoj mreži saopštio da se rastaju u ljubavi, ali nisu otkrili šta je dovelo do kraha njihove romanse.

– Tužni smo što moramo da objavimo tešku odluku koju smo doneli – da smo odlučili da svako krene svojim putem. I dalje jedno drugo neizmerno volimo, jer smo porodica. Naši sin Ber je centar našeg sveta, zato vas molimo da poštujete našu privatnost kako bi što bezbolnije prošli kroz sve ovo, napisala je britanska pevačica.

Šeril Kol i nekadašnja zvezda grupe One direction su zajedno bili dve i po godine i ponosni su roditelji dečaka Bera o kome će i dalje nastaviti zajedno da brinu.

Kako pišu američki mediji, Šeril se već iselila iz doma vrednog pet miliona u kome je do nedavno živela sa sinom i Lijamom.

Inače o njihovoj krizi u vezi se spekulisalo meseci, a sada je izvor blizak paru potvrdio da su oni dugo vremena pokušavali da reše probleme, ali im nažalost to nije uspelo.

– Šeril i Lijam su se trudili da spasu svoju vezu, posebno nakon niza problema s kojim su se suočili početkom godine. Ipak, trenutno imaju sasvim druge prioritete, a posle dugih razgovora zaključili su da je najbolje da se rastanu – istakao je izvor za britanski “San”.

story.rssuper ženaguliver/gettyimages

Još iz rubrike