Komšije Seke Aleksić rekle šta misle o pevačici i otkrile šta praktikuje u domu u Staroj Pazovi

28/11/2018 | 11:00

Susedi kažu da pevačica živi kao sav normalan svet i da se njen sin Jakov igra sa mališanima iz okolnih kuća.

U mnoge komšiluke smo zavirili do sada i istini za volju, mnoge naše zvezde nemaju skoro nikakav kontakt sa komšijama, ali to nije slučaj sa pevačicom Sekom Aleksić. Susedi muzičke zvezde su nam otkrili da njen sin Jakov odrasta okružen vršnjacima u radosti i igri, te mu rado u njihov velepni dom dovodi drugare iz obližnjih kuća.

– Kad god je neko slavlje, Seka pozove decu iz komšiluka. Moja deca idu rado tamo, sve im daje od igrački, kolača, sokova i ručka. Uživaju kod Seke. I ona i Veljko su roditelji i komšije za primer – kaže jedan od komšija i dodaje da nisu tačne glasine da je Seka uobražena:

– Ma, kakvi! Nema babe koja prođe ulicom a da joj ona ne svirne autom i ne pozdravi je. Vrlo je ljubazna, normalna i prijatna.

Reči hvale za folk zvezdu imali su i radnici obližnjeg auto-servisa.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Seka Aleksić | Artist (@seka_aleksic) дана

– Ona i Veljko su vrlo kulturni, fini i pristojni ljudi, uvek se pozdrave sa nama. Viđamo je često sa sinom kako šeta. Ranije smo njoj i Veljku popravljali kola, ali poslednjih godina imaju automobile pod garancijom, pa više to ne činimo – rekli su za “Scenu” mehaničari.

Ostale komšije su takođe lepo govorile o Seki, a onda su novinare uputili u supermarket gde pevačica stalno nabavlja namirnice za svoj dom.

– Odlična je, nije isfolirana. Sasvim je prirodna, našali se, pozdravi sve, nemamo nikakav problem sa njom. Nema nikakve zahteve posebne, ponaša se normalno, uglavnom dolazi nedeljom i kupuje na veliko. Ne traži da joj se naplati preko reda. Dolazi potpuno opušteno odevena, često i bez šminke. Kada joj neko zatraži fotografiju i autogram, izlazi u susret. Uglavnom dolazi sa suprugom, nekada i sa sinom – rekli su u prodavnici.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Seka Aleksić | Artist (@seka_aleksic) дана

Evo šta kaže Uroš, u čijem je kafiću pevačica stalni gost, a u međuvremenu su postali kućni prijatelji.

– Mi smo kao brat i sestra. Kada se vidimo pričamo razne priče, dajemo jedno drugom savete. Seka je veoma duhovita i sa njom vreme vrlo brzo prolazi. I po šest sati da sedim sa njom to prođe kao sat vremena koliko je zanimljiva. Voli šalu. Odlična je domaćica, a Veljko je odličan domaćin. Ume da uđe u kuhinju sama, da spremi… Ljudi je gledaju na televiziji, pa kroje sliku o njoj na taj način, neki možda misle da je uobražena, ovakva ili onakva, ali, iskreno da vam kažem, ona je prava žena iz naroda, opuštena, normalna. Uglavnom je umorna, jer dosta radi, voli da dođe ovde kod nas, jer ovde “puni baterije”. Porlazi nam vreme u priči i šali, slušamo muziku – otkriva Sekin prijatelj, čiji je otac sveštenik, a u crkvu u Staroj Pazovi u kojoj služi liturgije Aleksićeva često dolazi.

– Kada su u Srbiji, kada nisu na putu, svake nedelje su kod nas u crkvi na liturgiji, ona i Veljko. Često se pričešćuje, što je najvažnije – kaže ljubazni mladić.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Seka Aleksić | Artist (@seka_aleksic) дана

Za Seku važi da je jedna od najhumanijih ličnosti na domaćoj javnoj sceni, a to nam je potvrdio i njen prijatelj.

– Seka je veoma humana, u Staroj Pazovi je do sada održala dva humanitarna koncerta, bilo je na oba koncerta oko 10.000 ljudi, meštani Stare Pazove baš vole Seku – kaže prijatelj estradne zvezde.

story.rsblic.rsAntonio Ahel/ATA Images

Još iz rubrike