Komšije BEZ USTRUČAVANJA otkrile šta se dešava sa Marijom i Kuburom

19/09/2019 | 20:00

Budući da je pre nekoliko dana u domaćim medijima odjeknula vest da fitnes instruktorka Marija Savić Srećković navodno vara supruga Aleksandra sa starijim muškarcem, komšiluk ovog neobičnog bračnog para za koji se sada priča da se razvode otkrio je nekoliko zanimljivih činjenica.

Kako pišu domaći mediji, za Scenu, komšije su otkrile sledeće:

– Njega znam, viđam ga često kako prolazi ulicom. Šeta često psa i to u jutarnjim časovima. Marija dolazi kod nas u piljaru u blizini njihove kuće više nego on. Ljubazna je, normalna žena, pristojna, baš zahvalan kupac – rekla je prodavačica, a na pitanje da li ju je videla u društvu ljubavnika, rekla je:

– Iskreno, nisam ih viđala zajedno.

Radnica iz obližnjeg frizerskog salona dobro poznaje Mariju.

– Oni su moje drage komšije. U njihove porodične odnose nisam upućena i kao komšinica koja ih sreće skoro svaki dan deluju kao složna porodica. Marija i Aleksandar su veoma posvećeni deci, mlađeg sina često vode u obližnji park – ispričala je frizerka.

– Videla sam u fotografije Marije sa tim gospodinom. Ona se nakon toga ponašala potpuno normalno, bila je nasmejana, kao da ništa nije objavljeno čega bi imala da se srami – dodala je.

Prvi komšija za njih je imao samo reči hvale:

– Oni su mi komšije dugi niz godina, a ne samo to, oni su mi i prijatelji. Često se družimo, idemo na večere, išli smo zajedno i na letovanja. Oni su divni ljudi, pozitivni i zanimljivi. Marija je čak duhovitija od Kubure. Ponašaju se potpuno normalno da nikada ne pomislite da su javne ličnosti – rekao je ljubazni momak, a na pitanje da li zaista nešto ne štima u njihovom braku, on nam je kratko poručio:

– Jedino mogu da vam kažem da čujem galamu iz njihovog stana, a sad o kakvoj je galami reč, vi sami prosudite.

– Vidam često Kuburu sa decom i suprugom. On je pravi gospodin i fenomenalan glumac. Obožavam da gledam predstave u kojima on igra – rekla je komšinica i dodala:

– Mariju nisam videla sa tim starijim gospodinom.

Marija i Aleksandar Srećković: Razvod je sve izvesniji

Story.rsAta Images Antonio Ahel

Još iz rubrike